Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mój mąż po obiedzie powiedział: nie wiem co to było za zupa ale była bardzo dobra
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19340
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19340
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13079
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1735
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232194
Składniki
1. mięso pokroić w drobną kostkę, zalać wodą, dodać sól i listek laurowy, gotować ok 30 min, 2. ziemniaki, marchew i selera pokroić w kostkę, dodać do mięsa, gotować, 3. czosnek i cebulę posiekać, poddusić na tłuszczu, dodać pokrojoną w kostkę paprykę, dusić chwilę razem, dodać do zupy, dodać także koncentrat, 4. zupę zaprawić kwaśną śmietaną, dodać majeranek i pieprz, pogotować jeszcze chwilę, można posypać posiekaną natką smacznego