Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polepszony żurek z paczki w moim własnym wydaniu szybki w wykonaniu i sycącym.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1177
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13676
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1177
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13676
Składniki
-do garnka wlewamy ok 2 litra wody ,dodajemy ziemniaki w kostkę pokrojone,marchewkę w kostkę,kostkę rosołową i gotujemy ok 10-15 minut cebule i boczek kroimy w drobna kostkę i razem smażymy na patelni -czosnek drobno siekamy -żurek z paczki rozrabiamy w niedużej ilości zimnej wody -do wywaru wlewamy rozrobiony żurek i doprowadzamy do gotowania ,następnie dodajemy cebulkę i boczek i gotujemy ok 5 minut -doprawiamy do smaku pieprzem i kucharkiem -na samym końcu dodajemy czosnek i już nie gotujemy Smacznego!