Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polepszony żurek z paczki w moim własnym wydaniu szybki w wykonaniu i sycącym.
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 116
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 111
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 56
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 58
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 57
To danie to hit każdej imprezy, na święta, sylwestra, urodziny czy inne spotk...
Odsłon: 116
Masło orzechowe nadaje mięsu głębokiego smaku i aromatu. W Polsce niewielu w...
Odsłon: 111
Po powrocie do domu w zimowe wieczory kieliszek domowej miodówki rewelacyjnie...
Odsłon: 56
Chrupiące frytki z cukinii pieczone w piekarniku, w panierce, idealne jako sa...
Odsłon: 58
Chrupiące krążki z cukinii smażone w panierce, idealne jako samodzielna przek...
Odsłon: 57
Składniki
-do garnka wlewamy ok 2 litra wody ,dodajemy ziemniaki w kostkę pokrojone,marchewkę w kostkę,kostkę rosołową i gotujemy ok 10-15 minut cebule i boczek kroimy w drobna kostkę i razem smażymy na patelni -czosnek drobno siekamy -żurek z paczki rozrabiamy w niedużej ilości zimnej wody -do wywaru wlewamy rozrobiony żurek i doprowadzamy do gotowania ,następnie dodajemy cebulkę i boczek i gotujemy ok 5 minut -doprawiamy do smaku pieprzem i kucharkiem -na samym końcu dodajemy czosnek i już nie gotujemy Smacznego!