Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polskie danie, które lubimy i bardzo chętnie robimy :)
talerze, łyżki
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11641
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5237
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 811
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11641
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
Cebulę średniej wielkości wrzucamy teraz do wody i gotujemy 8 minut. Wkładamy 2 białe kiełbaski w gotujący wywar i czekamy aż woda ponownie się zagotuje. Wodę utrzymujemy w stanie wrzenia 8 minut i dodajemy łyżeczkę chrzanu. Wlewamy 3 lub 4 szklanki kiszonego barszczyku i czekamy żeby się on chwilę zagotował. Wkładamy 2 przekrojone jajeczka i dodajmy 2 łyżki dobrej, słodkiej śmietany :)