Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze chwila i będą święta, więc czas na potrawy świąteczne.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13116
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2489
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3635
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4543
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13116
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2489
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3635
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4543
Składniki
Wykonanie: Grzyby opłukać, zalać przegotowaną wodą i odstawić na kilka godzin. Następnie ugotować, wyjąć z wywaru i pokroić. Do wywaru wlać żur, gotować kilka minut, doprawić do smaku, podprawić śmietaną, wymieszać i chwilę podgrzać. Następnie dodać pokrojonego śledzia, grzyby i podawać. Zamiast śledzia możemy podać żurek z jajkiem lub białą kiełbasą.