Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze chwila i będą święta, więc czas na potrawy świąteczne.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5771
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9587
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 275
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5771
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9587
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 275
Składniki
Wykonanie: Grzyby opłukać, zalać przegotowaną wodą i odstawić na kilka godzin. Następnie ugotować, wyjąć z wywaru i pokroić. Do wywaru wlać żur, gotować kilka minut, doprawić do smaku, podprawić śmietaną, wymieszać i chwilę podgrzać. Następnie dodać pokrojonego śledzia, grzyby i podawać. Zamiast śledzia możemy podać żurek z jajkiem lub białą kiełbasą.