Wystawna przystawka, która przypadnie do gustu nawet najbardziej wybrednym krytykom. Wyrazisty łosoś podany na delikatnych blinach z dodatkiem ostrego musu chrzanowego świetnie sprawdzi się również podczas sylwestrowej imprezy. Goście z pewnością będą zachwyceni!
Polecane artykuły
Wigilijne uszka to klasyka, bez której wielu nie wyobraża sobie świątecznego stołu. Delikatne, aromatyczne i misternie lepione potrafią jednak spra...
Soczewica to prawdziwa bohaterka szybkiej kuchni, pożywna, aromatyczna i gotowa w kilkanaście minut. Idealna, gdy potrzebujecie czegoś ciepłego i s...
Jak wydobyć kolor z barszczu? Sposoby naszych babć to prawdziwa skarbnica kulinarnej mądrości. Łyżeczka octu, sok z cytryny czy kwasek cytrynowy do...
Ewa Wachowicz nie boi się ryzykować w kuchni. W 558. odcinku programu "Ewa Gotuje" postanowiła zaskoczyć widzów i przerobić po swojemu znane recept...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3905
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19842
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2983
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4146