W tym deserze zamknięto wszystkie pyszne smaki jesieni i zimy. Wśród składników znajdziemy dynię, miód czy orzechy włoskie. Ciasto pasuje wprost idealnie do popołudniowej kawy lub na spotkania z najbliższymi. Przekonaj się, jak łatwo je zrobić!

Polecane artykuły

Chcesz zachować smak lata na dłużej? W takim razie przygotuj przetwory z rabarbaru na zimę. To warzywo pełne witamin charakteryzuje się kwaśnym sma...

Sezon na bób trwa krótko, dlatego warto czerpać z niego pełnymi garściami. Warzywo to możesz jeść nie tylko solo, ale również w połączeniu z innymi...

Nie ma nic bardziej nostalgicznego niż smak domowych przetworów, który przywołuje wspomnienia wakacji u babci. Sierpniowe poranki, zapach kopru, zg...

Przepękla indochińska, znana również jako GAC, to wyjątkowy owoc z Azji Południowo‑Wschodniej. Jej intensywnie czerwony miąższ kryje w sobie dużą d...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 691

Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
- Impreza
- Polska
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Wołowina
- Przyprawy
- Imbir
- Kolendra
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 1396

