W tym deserze zamknięto wszystkie pyszne smaki jesieni i zimy. Wśród składników znajdziemy dynię, miód czy orzechy włoskie. Ciasto pasuje wprost idealnie do popołudniowej kawy lub na spotkania z najbliższymi. Przekonaj się, jak łatwo je zrobić!
Polecane artykuły
Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...
Materiał promocyjny
Jeszcze niedawno wydawało się, że zostały tygodnie zapasu. Po zajrzeniu w kalendarz okazuje się, że wigilia... tuż-tuż. Wszystkim czasem zdarza się...
Orzechy włoskie od wieków goszczą w polskiej kuchni, a ich intensywny smak doskonale komponuje się ze słodkimi wypiekami. To właśnie one sprawiają,...
To jakość masy makowej decyduje o tym, czy tradycyjne świąteczne słodkości będą udane. Sprawdź, co zrobić, aby uzyskać jak najlepszy efekt i zachwy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4134
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 11324
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6497
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5478
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13517
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5289