Aromatyzowane oliwy to świetny dodatek do wielu potraw. Doskonale będzie pasował do nich rozmaryn, chili oraz cytryny. Sprawdź, jak przygotować infuzowane oliwy we własnej kuchni.
Polecane artykuły
Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...
Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...
Każdy rodzic wie, jak ciężko jest przygotować potrawy, które posmakują najmłodszym. Dzieciaki zdecydowanie lubią przy jedzeniu pomarudzić, ale są p...
Dlaczego mięso z gęsi robi się twarde i suche, podczas gdy inni kucharze potrafią podać je tak, aby było soczyste? Bo przyrządzanie tego ptaka to s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 478
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2274
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1016
