Choć "fałszywy" miód może kusić okazyjną ceną, to z pewnością nie dostarczy organizmowi żadnych cennych składników. Jak wytwarza się sztuczny miód i dlaczego to tylko puste kalorie? I jak poznać ten naturalny? Odpowiedź znajdziesz w filmie.

Polecane artykuły

Tym razem Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na najlepsze steki z grilla - w towarzystwie masła z anchois. To jednak nie wszystko, bo...

Choć rabarbar często pojawia się w deserach, w botanice określany jest jako warzywo. Jego intensywnie kwaśny smak doskonale kontrastuje ze słodyczą...

Gofry jak znad morza to jeden z tych smaków dzieciństwa, który zawsze wywołuje uśmiech. Idealnie chrupiące, lekkie i pachnące - smakują najlepiej p...

Ewa Wachowicz zaprasza widzów na kolejny - już 542. - odcinek programu "Ewa Gotuje". Tym razem jego gospodyni podzieli się z widzami przepisem na p...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Owoce
- Jabłka
- Przyprawy
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 282

