Ewa Gotuje

Choć "fałszywy" miód może kusić okazyjną ceną, to z pewnością nie dostarczy organizmowi żadnych cennych składników. Jak wytwarza się sztuczny miód i dlaczego to tylko puste kalorie? I jak poznać ten naturalny? Odpowiedź znajdziesz w filmie.

Polecane artykuły

Informacje Błędy, które popełniasz podczas przygotowywania kurczaka. Nie tylko mycie jest zakazane

Kurczak to jeden z najpopularniejszych składników w polskiej kuchni. Jest on lekkostrawny, niedrogi i niezwykle smaczny, jednak nie każdy potrafi s...

2
Ewa gotuje Gotowanie po podhalańsku z Ewą Wachowicz. Było aromatycznie i sycąco

Ewa Wachowicz w 552. odcinku programu "Ewa gotuje" zaprasza widzów pod samiuśkie Tatry, gdzie zdecydowanie można aktywnie wypocząć i dobrze zjeść....

4
Informacje Napój na trawienie i odporność. Pij przed śniadaniem, szybko poczujesz się lepiej

Jesień to czas, w którym nasza odporność wystawiona jest na próbę. Wahania temperatur, mniej słońca i ograniczona aktywność fizyczna sprawiają, że...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Śliwka w czekoladzie potrójnie czekoladowa

W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...

Odsłon: 3520

>60 min
8
Dania główne Wątroba wieprzowa w sosie własnym

Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...

Odsłon: 363

15 min
1
Ciasta Kruchy jabłecznik z budyniem

Kruche ciasto idealnie komponuje się z jabłkami i delikatnym budyniem.

Odsłon: 132186

>60 min
290
Sałatki Sałatka na drugie śniadanie

Oto najprostsza, ekspresowa sałatka na drugie śniadanie – wystarczy pokroić k...

Odsłon: 41323

15 min
39
30 min
10
30 min
7