Choć "fałszywy" miód może kusić okazyjną ceną, to z pewnością nie dostarczy organizmowi żadnych cennych składników. Jak wytwarza się sztuczny miód i dlaczego to tylko puste kalorie? I jak poznać ten naturalny? Odpowiedź znajdziesz w filmie.

Polecane artykuły

Informacje Pełne dobrego białka i kwasów tłuszczowych. Jak zrobić tofu w domu?

Przygotowanie tofu we własnej kuchni daje nie tylko satysfakcję, ale także pełną kontrolę nad jego składem i procesem produkcyjnym. Wystarczy kilka...

6
Informacje Jaki kubek termiczny wybrać w 2025 roku? Ranking TOP 5 propozycji

Kubek termiczny to jedna z praktyczniejszych inwestycji, zwłaszcza jeśli należysz do grona fanów ciepłej kawy, herbaty czy kakao. Dzięki niemu może...

0
Informacje Oryginalny i ostry dodatek do wędlin i mięs. Jak zrobić masło miodowe?

Jeśli szukacie oryginalnego sposobu na podkreślenie smaku swoich ulubionych dań mięsnych, masło miodowe będzie idealnym wyborem. Jest łatwe do przy...

4
Informacje Ma białe i delikatne mięso pełne kwasów omega-3. Rzadko gości na naszych stołach

Uważana jest za jedną z najzdrowszych i jednocześnie najbardziej niedocenianych ryb. Ma ona białe, delikatne mięso i wyróżnia się wysoką wartością...

13

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
5
Ciasta Ciasto czekoladowo-wiśniowe

Łatwe ciasto bez pieczenia. Czekolada i wiśnie to dobry duet.

Odsłon: 2179

>60 min
14