Ankieta: Ocena serwisu Smaker.pl

Letnia zupa z żółtej fasolki szparagowej

Sezon na żółtą fasolkę szparagową trwa krótko, dlatego należy go w pełni wykorzystać. Żółta fasolka zawiera witaminę C i A, beta-karoten oraz ma właściwości przeciwutleniające, dzięki czemu pomaga w walce z wolnymi rodnikami. Przygotuj pyszną zupę z żółtej fasolki, która świetnie sprawdzi się na letni obiad.

Polecane artykuły

Informacje Co jadła żona Zenka Martyniuka, że tak schudła?! Dzięki tej zmianie waży 15 kg mniej!

Z ciekawością śledzimy spektakularne metamorfozy osób ze świata show-biznesu, którym udało się pozbyć zbędnych kilogramów. Ostatnio mogliśmy zaobse...

7
Informacje Jabłko na wytrawnie. Owocowy dodatek do zup i mięs

Jabłka to jedne z ulubionych owoców, które Polacy chętnie używają w kuchni. Choć od razu na myśl nasuwa się pyszna szarlotka, to warto wspomnieć te...

0
Informacje Czy pestki jabłek mogą szkodzić?

Czy można jeść pestki jabłek? Pozornie wydają się przecież nieszkodliwe. Okazuje się jednak, że mogą doprowadzić do zatrucia, które fatalnie wpłyni...

35
Informacje Przetwory z jabłek na zimę. Sprawdzone przepisy, które warto wypróbować

Jabłka to jedne z ulubionych owoców Polaków. Z chęcią zajadamy się nimi na surowo, doskonale nadają się również do deserów, wytrawnych dań, a w szc...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
3
>60 min
3
Dania główne Kartacze z mięsem

Kartacze to nic innego jak kluski z masy ziemniaczanej mieszanej (połączone z...

Odsłon: 68

>60 min
4
30 min
2
Przekąski Majstersztyk z wątróbki

Kawior po żydowsku to nic innego jak pasztet lub pasta z kurzych wątróbek. Pi...

Odsłon: 1248

30 min
4