Sezon na żółtą fasolkę szparagową trwa krótko, dlatego należy go w pełni wykorzystać. Żółta fasolka zawiera witaminę C i A, beta-karoten oraz ma właściwości przeciwutleniające, dzięki czemu pomaga w walce z wolnymi rodnikami. Przygotuj pyszną zupę z żółtej fasolki, która świetnie sprawdzi się na letni obiad.

Polecane artykuły

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...

Warzywa to nie tylko dodatek do obiadu, ale kluczowy element pełnowartościowego posiłku. Choć klasyczne buraczki czy marchewka z groszkiem mają swo...

Artykuł sponsorowany
Indukcja zrewolucjonizowała codzienne gotowanie – jest szybsza, bezpieczniejsza i znacznie bardziej energooszczędna niż tradycyjne rozwiązania. Jeś...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 565
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Makaron
- Penne
- Warzywa
- Ser
- Sery pleśniowe
- Przyprawy
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 134

