Pasztet może być przyrządzany z wielu różnych składników, choć najczęściej jemy ten mięsny. Dzisiaj proponujemy nieco inną przekąskę - przygotowaną z grzybów. Dlatego właśnie pasztet w tym wydaniu świetnie sprawdzi się podczas wigilii.

Polecane artykuły

Fasola limeńska, znana również jako półksiężycowata lub masłowa, to prawdziwy skarb wśród roślin strączkowych. Ten kremowy przysmak nie tylko urozm...

W kuchni Ewy Wachowicz zapanowała wiosna. Przepisy z 543. odcinka programu "Ewa Gotuje" były kolorowe, lekkie i proste do zrobienia. Pojawiła się z...

Zielone szparagi to prawdziwe złoto wiosennej kuchni - chrupiące, delikatne i pełne smaku. Choć sezon na nie trwa krótko, warto maksymalnie go wyko...

Kwiaty bzu lilaka to nie tylko piękna ozdoba ogrodu i symbol wiosny, ale też skarbnica naturalnych właściwości, które od lat wykorzystywano w domow...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Bułki
- Dla zdrowia
Odsłon: 191

Risotto ze szparagami i łososiem
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Wegetariańskie
- Buliony
- Ryż
- Warzywa
- Szparagi
- Nabiał
- Ser
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Szafran
Odsłon: 78

