Pyszny śląski deser, czyli bomby z hawerfloków
Ślązacy znają ten deser również pod nazwą hawerfloki. To nic innego, jak kule z płatków owsianych z dodatkami. Są przepyszną słodyczą, którą bardzo łatwo jest przygotować. Zobacz, jak je zrobić krok po kroku!
Polecane artykuły
Sponsorowane
Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...
Groch to bardzo wartościowy i sycący składnik, który sprawdza się w wielu różnych daniach. Aby dobrze smakował, należy go odpowiednio ugotować. W j...
Zioła w kuchni sprawiają, że nasze dania są nie tylko pyszniejsze, ale również zdrowsze. Aż chce się zanurzyć nos w talerz, gdy znajduje się na nim...
To prawda, że podróże kształcą. Dotyczy to nie tylko poznawania zwyczajów czy zabytków, ale też kuchni. Niektóre z nich są tak odmienne od naszej,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
- Azjatycka
- Włoska
- Indyjska
- Tajska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Grzyby
- Boczniaki
- Przyprawy
- Curry
- Makarony
- Ciasta
- Kremy
- Makaronowe
Odsłon: 108
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 80