Konkurs: sałatki i surówki

Szakszuka po góralsku. Prosty i sycący przepis

Szakszuka to nic innego jak zapiekane jajka w sosie pomidorowo-paprykowym, najczęściej podawane na śniadanie. W tym góralskim wydaniu podaj ją z plasterkami kiełbasami, posyp startym oscypkiem i zieleniną. Całość zaserwuj prosto z patelni. Palce lizać!

Polecane artykuły

Wideo Gołąbki z botwinką

Gołąbki to jedno z ulubionych dań Polaków. W końcu to tradycyjne danie naszej narodowej kuchni. Wypróbuj przepis na pyszne gołąbki, ale w nieco inn...

0
Wideo Gazpacho truskawkowo-arbuzowe

Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jes...

0
Informacje Jeden z najzdrowszych owoców lata. Oryginalne i sprawdzone przepisy na czarną porzeczkę

Nie od dziś wiadomo, że warto jeść sezonowe owoce i warzywa. Dlatego latem koniecznie skorzystaj z dobrodziejstw natury i zadbaj, by w twojej dieci...

0
Informacje Wojna o barszcz ukraiński. Nowy wymiar konfliktu

Od ponad 130 dni trwa już wojna w Ukrainie, po najeździe rosyjskiego agresora. Jednym z podstawowych celów narodu ukraińskiego stała się obrona tra...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Desery Mannowiec

Po pierwsze : jest bez pieczenia. Po drugie : każdy sobie z nim poradzi. Po t...

Odsłon: 527

30 min
1
Napoje lemoniada arbuzowo-truskawkowa

Orzeźwiająca i pyszna, w sam raz na upały....

Odsłon: 2839

15 min
11
>60 min
2
>60 min
1
15 min
2