Tagliatelle z domowym pesto
Może skusisz się dzisiaj na obiad we włoskim stylu? Poczęstujesz najbliższych pysznym makaronem i samodzielnie przygotowanym pesto? Wykorzystaj ten prosty przepis i wprowadź włoskie aromaty do swojej kuchni. Buon appetito!

Polecane artykuły

Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez żurku. Ta tradycyjna zupa jest uwielbiana przez Polaków. Czy znasz jej historię i czy wiesz, jak przyrządzić t...

Nazwa tego barwnika, z pewnością kojarzyć ci się może z lekcjami biologii. To właśnie chlorofilowi rośliny zawdzięczają swój zielony kolor, co więc...

Wielkanoc i jajka to tradycja oraz nierozerwalne połączenie. Warto dla swoich gości przygotować najlepsze przepisy, jakie tylko mogą być. Przygotow...

Żurek to jedna z najpopularniejszych zup w polskiej kuchni, a kiełbasa biała jest jednym z jej nieodłącznych składników. Jednak wybór odpowiedniej...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
- Wielkanoc
- Polska
- Bez glutenu
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Szpinak
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 188

