E-book Wielkanoc

Tagliatelle z domowym pesto

Może skusisz się dzisiaj na obiad we włoskim stylu? Poczęstujesz najbliższych pysznym makaronem i samodzielnie przygotowanym pesto? Wykorzystaj ten prosty przepis i wprowadź włoskie aromaty do swojej kuchni. Buon appetito!

Polecane artykuły

Informacje Żurek staropolski, śląski na zakwasie. Jaki żurek zrobić na Wielkanoc?

Trudno wyobrazić sobie Wielkanoc bez żurku. Ta tradycyjna zupa jest uwielbiana przez Polaków. Czy znasz jej historię i czy wiesz, jak przyrządzić t...

1
Informacje Zielony "uzdrawiacz" organizmu. Dlaczego warto pić wodę z chlorofilem?

Nazwa tego barwnika, z pewnością kojarzyć ci się może z lekcjami biologii. To właśnie chlorofilowi rośliny zawdzięczają swój zielony kolor, co więc...

2
Informacje Czym faszerować jajka na Wielkanoc? Przepisy na najlepsze farsze do jajek

Wielkanoc i jajka to tradycja oraz nierozerwalne połączenie. Warto dla swoich gości przygotować najlepsze przepisy, jakie tylko mogą być. Przygotow...

9
Informacje Surowa czy parzona? Którą białą kiełbasę wybrać do żurku?

Żurek to jedna z najpopularniejszych zup w polskiej kuchni, a kiełbasa biała jest jednym z jej nieodłącznych składników. Jednak wybór odpowiedniej...

4

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kotlet po szwajcarsku

Kotlet po szwajcarsku, czyli inaczej Cordon blue to ciekawy pomysł na niedzie...

Odsłon: 3236

60 min
11
15 min
8
Przekąski Kimbab

Przedstawiam przepis na kimbab, czyli ryż zawinięty w algi kim lub nori z dod...

Odsłon: 82

60 min
3

Przepis dnia

Desery Pomarańczowe kruche ciasteczka Wielkanocne

Pyszne pomarańczowe ciasteczka dzisiaj przybrały Wielkanocne kształty. Zającz...

Odsłon: 422

30 min
5
Desery Placuszki owocowe

Polecam placuszki z banana, jabłka i dodatkowo borówek amerykańskich, a także...

Odsłon: 88

30 min
8