Jedna z najbardziej znanych potraw kuchni włoskiej. Jest niezwykle smaczna, ale również nieco kaloryczna, a to za sprawą sporej dawki węglowodanów skrytych w cieście. Zastanawialiście się kiedyś jak przygotować ją w zdrowszym wydaniu?

Zobacz, co możesz zrobić, aby uzdrowić pizzę ze szkodliwych substancji i nadać jej prawdziwego niepowtarzalnego smaku!

Polecane artykuły

Informacje Nie kupuj w sklepie, w domu zrobisz lepszy. Regularne picie pomaga w utrzymaniu wagi, wzmacnia odporność

Ocet jabłkowy od lat stosowany jest nie tylko w kuchni, ale również w medycynie naturalnej. Wspiera trawienie, poprawia odporność i pomaga w utrzym...

3
Informacje 5 koktajli bogatych w białko. Dodają energii, wzmacniają kości

Szukacie sposobu na szybki zastrzyk energii i wsparcie dla kości? Koktajle mogą być idealnym rozwiązaniem. Bogate w białko i wartościowe składniki...

1
Informacje Finger food na andrzejki. Zrób więcej, bo lotem ptaka znikają z półmisków

Andrzejki to doskonała okazja, aby spotkać się w gronie znajomych i spędzić wieczór przy dobrym jedzeniu. Zamiast tradycyjnych dań na stołach coraz...

6
Informacje 5 rozgrzewających zup na chłodne dni. Drugie danie będzie zbędne

Gdy temperatura za oknem spada, nic tak nie poprawia samopoczucia jak talerz gorącej, aromatycznej zupy. To jeden z najprostszych i najzdrowszych s...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Najlepsze ciasto cynamonowe

Najlepsze, najprostsze i najszybsze do zrobienia ciasto cynamonowe. Wystarczy...

Odsłon: 5059

30 min
8

Przepis dnia

Ciasta Tort czekoladowo-orzechowy

Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.

Odsłon: 2659

>60 min
45