Jedna z najbardziej znanych potraw kuchni włoskiej. Jest niezwykle smaczna, ale również nieco kaloryczna, a to za sprawą sporej dawki węglowodanów skrytych w cieście. Zastanawialiście się kiedyś jak przygotować ją w zdrowszym wydaniu?
Polecane artykuły
Wigilijne kluski z makiem to klasyka, która wprowadza na stół wyjątkowy, świąteczny klimat. Dzięki sprawdzonemu przepisowi babci każdy kawałek jest...
Ewa Wachowicz w swojej kuchni lubi przygotowywać potrawy z różnych zakątków świata. W najnowszym 560. odcinku programu "Ewa gotuje" przyrządzi smak...
Ten staropolski napój to prawdziwy symbol elegancji i dobrego smaku. Orszadę z łatwością przygotujesz też w domu - sprawdź przepis.
Karp na wigilię to dla wielu osób potrawa, bez której nie ma świąt Bożego Narodzenia. Jednak żeby naprawdę zachwycił, trzeba go dobrze przygotować....
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9532
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4427
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 170
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20793