Jedna z najbardziej znanych potraw kuchni włoskiej. Jest niezwykle smaczna, ale również nieco kaloryczna, a to za sprawą sporej dawki węglowodanów skrytych w cieście. Zastanawialiście się kiedyś jak przygotować ją w zdrowszym wydaniu?

Zobacz, co możesz zrobić, aby uzdrowić pizzę ze szkodliwych substancji i nadać jej prawdziwego niepowtarzalnego smaku!

Polecane artykuły

Informacje Warzywo idealne dla diabetyków i na problemy z trawieniem. Można jeść na surowo, robić zupy i koktajle

Boćwina to warzywo, które wyróżnia się ciekawym smakiem, wszechstronnym zastosowaniem w kuchni oraz wysoką wartością odżywczą. Dobrze wpływa ona na...

2
Informacje Najlepsze zapiekanki z cukinii. Będziesz rozdawać przepisy sąsiadkom

Jesteś fanem zapiekanek i możesz jeść je praktycznie każdego dnia? W takim razie koniecznie spróbuj takiej, w której pierwsze skrzypce gra cukinia...

4
Informacje 6 przepisów na młodą kalarepę. Rodzina często będzie prosić o te dania

Młoda kalarepa to warzywo, które w prosty sposób można wkomponować w codzienne posiłki. Jest pełna witamin, lekka i wyjątkowo smaczna. Zaskoczcie s...

4
Informacje Ma dużo selenu, dobrych tłuszczów i jest chuda. Ryba odpowiednia nie tylko dla seniorów

Szukasz alternatywy dla popularnego łososia czy dorsza? Okoń morski to niedoceniony skarb mórz i oceanów. Ta delikatna, chuda ryba nie tylko zachwy...

4

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
5
Desery Tiramisu w pucharkach

Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...

Odsłon: 612

15 min
10
15 min
2