Jedna z najbardziej znanych potraw kuchni włoskiej. Jest niezwykle smaczna, ale również nieco kaloryczna, a to za sprawą sporej dawki węglowodanów skrytych w cieście. Zastanawialiście się kiedyś jak przygotować ją w zdrowszym wydaniu?

Zobacz, co możesz zrobić, aby uzdrowić pizzę ze szkodliwych substancji i nadać jej prawdziwego niepowtarzalnego smaku!

Polecane artykuły

Informacje Tarte ogórki kiszone na zupę do słoików. Co roku robię z przepisu mojej babci

Tarte ogórki kiszone w słoikach to przysmak, który zawsze warto mieć pod ręką, zwłaszcza gdy najdzie cię ochota na aromatyczną zupę. Wystarczy otwo...

2
Informacje Na wakacjach nad jeziorem spróbuj tej ryby. Delikatna w smaku, ma dużo dobrego białka i witamin

Podczas urlopu nad wodą warto sięgać po lokalne przysmaki. Wśród nich znajdziecie rybę, która nie tylko świetnie smakuje, ale też dostarcza porządn...

2
Informacje Przetwory z czarnej porzeczki. Zrób na zimę sok, galaretkę, konfiturę i frużelinę

Sezon na czarną porzeczkę trwa zaledwie kilka tygodni, ale jej intensywny smak i bogactwo składników odżywczych sprawiają, że warto przygotować z n...

3
Informacje Co seniorzy powinni pić w upały? Zacznij od podstaw

Latem osoby starsze są szczególnie narażone na odwodnienie. Wysoka temperatura sprawia, że organizm szybciej traci wodę, a uczucie pragnienia może...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
25
30 min
6
Ciasta Ciasto budyniowe z wiśniami na petitkach

Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit beurre, z wiśniami, pol...

Odsłon: 3707

30 min
15
Przetwory Ogórki w keczupie

Ogórki w keczupie to ciekawa alternatywa dla korniszonów czy sałatki szwedzki...

Odsłon: 1028

60 min
4