Gotuj z nami!

Bezpłatne warsztaty kulinarne dla mam z dziećmi!

Serdecznie zapraszamy wszystkie mamy wraz z dziećmi na warsztaty kulinarne, które odbędą się w środę 11 czerwca w warszawskiej szkole gotowania Little Chef przy ul. Tadeusza Rejtana 15.

Rozpoczęcie warsztatów o godzinie 10.00. Przewidywany czas trwania - ok. 4h.

W trakcie warsztatów nauczymy się:

  • Jak rozpoznawać dobrej jakości mięso wieprzowe i wędliny,
  • Jakich dodatków w mięsie i wędlinach należy unikać,
  • Jak przyrządzać wspaniałe potrawy z wieprzowiny dla dzieci i dorosłych
  • W jaki sposób przechowywać mięso i wędliny w domu,
  • Czym jest i co gwarantuje certyfikat QAFP.

Spotkanie poprowadzi Olivier Janiak, a doświadczeni kucharze wprowadzą mamy i dzieci w tajniki sztuki kulinarnej.
Serdecznie zapraszamy wszystkie mamy do wzięcia udziału w naszym spotkaniu.

Osoby zainteresowane prosimy o kontakt mailowy na adres: redakcja@mamdziecko.pl (w tytule maila wpisz: warsztaty kulinarne 11 czerwca). Podaj swoje imię, nazwisko, telefon kontaktowy i wiek dziecka.
Na zgłoszenia czekamy do 3 czerwca. Liczba miejsc ograniczona.
W warsztatach może wziąć udział 20 mam - decyduje kolejność zgłoszeń.
Warsztaty organizowane są w ramach kampanii „Gwarancja Jakośći QAFP"

 

Źródło: Informacja prasowa
Zdjęcie: ©123RF/PICSEL

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
2
Dania główne Danie z bobu i młodych ziemniaków

Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...

Odsłon: 119

30 min
5
30 min
3
Śniadania Jajecznica ze szczypiorkiem

Prosta, delikatna jajecznica z dodatkiem mleka i szczypiorku doskonała na szy...

Odsłon: 144

15 min
5
Ciasta Brzoskwiniowa nuta

Delikatne, subtelne ciasto , pięknie wygląda i super smakuje.

Odsłon: 147

60 min
7

Polecane artykuły

Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

5
Informacje Dania z resztek z grilla. Pierożki, frittata i forszmak z grillowanym mięsem

Lato to idealny moment na spotkania ze znajomymi przy ogrodowym grillu. Jeśli po całonocnym biesiadowaniu zostało ci dużo resztek, nie wyrzucaj ich...

1
Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

26
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

326