Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całe życie walczymy z cebulą . Niejednokrotnie doprowadziła nas do płaczu . Postanowiłam stoczyć z nią ostateczną walkę i przetestować sposób jaki przedstawiano w Galileo .
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Swoją drogą uwielbiam ten program . https://www.tv4.pl/program/galileo/ Wziełam się za obieranie cebuli , ale zanim zaczęłam ją kroić rozgryzłam gumę i żułam mocną gumę miętową . Kiedy poczułam jej moc w nosie oczach i gardle :D wzięłam się za krojenie cebuli . Słuchajcie DZIAŁA !!!! Pierwszy raz w życiu nie ryczałam nad cebulą . Wiem jedno . Guma musi być mocno miętowa i należy zacząć ją żuć przed rozpoczęciem krojenia . Cóż mogę powiedzieć . Dziękuję Galileo za ten program . Bez tego nadal ryczałabym przynajmniej 5 razy w tygodniu gdyż cebula idzie u mnie hurtowo . Mam nazieję , że zadziała na każdego . Polecam Małgośka w Kuchni