Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek jest świetną marynatą oraz przyprawą nie tylko do mięs. Jest też świetnym lekiem. Jednak łatwo i szybko go obrać?
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7926
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1222
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13697
Składniki
Najlepiej zmiażdżyć dłonią całą główkę czosnku tak by wszystkie ząbki się rozdzieliły.
Kolejny krok to umieścić ząbki w dużym słoju i mocno nim potrząsać. Po kilkudziesięciu sekundach skorupki powinny oddzielić się od części jadalnej. Fot. 123RF/Picsel