Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czosnek jest świetną marynatą oraz przyprawą nie tylko do mięs. Jest też świetnym lekiem. Jednak łatwo i szybko go obrać?
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22778
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15159
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4868
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45535
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 743
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22778
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15159
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4868
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45535
Składniki
Najlepiej zmiażdżyć dłonią całą główkę czosnku tak by wszystkie ząbki się rozdzieliły.
Kolejny krok to umieścić ząbki w dużym słoju i mocno nim potrząsać. Po kilkudziesięciu sekundach skorupki powinny oddzielić się od części jadalnej. Fot. 123RF/Picsel