Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziecko trudno przekonać do jedzenia? Zrób mu dekoracyjne kanapki
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4589
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5685
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7048
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4589
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12392
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5685
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7048
Składniki
Foremką do wykrawania ciastek wykroić dowolny kształt z chleba. Ja użyłam foremki w kształcie kwiatka.
Tą sama foremką i mniejszymi wykroiłam wędlinę i białą rzodkiewkę. Na rzodkiewce ułożyłam trójkącik z pomidora.
Zachęcającą dekoracja jest kwiatek z pomidora wypełniony odrobiną majonezu i kawałka białej rzodkiewki.
Żółty ser użyłam także do dekoracji zwijając go w rulonik. Dodałam zielony akcent z ziół i śniadanie dla NIEJADKA gotowe.