Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby mięso,ciasto lub inne rzeczy które robimy się nie kleiły wystarczy zamoczyć dłonie.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 776
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Do miesa mielonego,kotletów z ziemniaków lub innych np. z kaszy ręce moczymy w zimnej wodzie.
Inaczej jest w przypadku ciasta drożdzowego,nacieramy ręce olejem.
Ciasto kruchę natomiast nie klei się do rąk kiedy mamy je lekko posypane mąką.