Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby mięso,ciasto lub inne rzeczy które robimy się nie kleiły wystarczy zamoczyć dłonie.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 75
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 75
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Do miesa mielonego,kotletów z ziemniaków lub innych np. z kaszy ręce moczymy w zimnej wodzie.
Inaczej jest w przypadku ciasta drożdzowego,nacieramy ręce olejem.
Ciasto kruchę natomiast nie klei się do rąk kiedy mamy je lekko posypane mąką.