Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieraz zdarzyło się wyjąć masło z lodówki za późno. Jest ono wtedy twarde i zimne. Rozrywa kromki chleba, robi w nich dziury. Jednak jest na to sposób!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8677
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8677
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
Zanurz szklankę w gorącej wodzie na 10 sekund (tak by się mocno rozgrzała).
Przykryj tą szklanką masło. Para, która będzie się ulatniać roztopi delikatnie masło, dzięki czemu będzie miękkie i łatwiej się będzie smarować.