Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nieraz zdarzyło się wyjąć masło z lodówki za późno. Jest ono wtedy twarde i zimne. Rozrywa kromki chleba, robi w nich dziury. Jednak jest na to sposób!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1241
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 511
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1330
Składniki
Zanurz szklankę w gorącej wodzie na 10 sekund (tak by się mocno rozgrzała).
Przykryj tą szklanką masło. Para, która będzie się ulatniać roztopi delikatnie masło, dzięki czemu będzie miękkie i łatwiej się będzie smarować.