435. odcinek Ewa Gotuje: Dynia po szwedzku, kotlet po chorwacku oraz babeczki jogurtowo-cytrynowe
Kolejny odcinek programu Ewa Wachowicz zaczęła od przyrządzenia dyni piżmowej. Upiekła ją w piekarniku – wedle receptury na szwedzkie ziemniaki Hasselback. Daniem głównym był chorwacki kotlet z Zagrzebia, kształtem przypominający do złudzenia roladę śląską. Widzowie zobaczyli ponadto, jak kisić korzeń i natkę pietruszki. Na deser Ewa upiekła babeczki jogurtowo-cytrynowe. Zobaczcie, jak zrobić te pyszności!
Polecane artykuły
Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...
Majówka już za pasem, na pewno więc w wielu domach rozpoczął się sezon grillowy. Podczas rodzinnej posiadówki obok kiełbas, kaszanek, czy szaszłykó...
Sponsorowane
Karolina Kowalewska-Walas zaprasza do swojej kuchni, w której przygotuje propozycję zbilansowanego i zdrowego posiłku dla całej rodziny. Mowa o ows...
Już w tę sobotę Ewa Wachowicz w kolejnym odcinku autorskiego programu "Ewa gotuje", zaprezentuje widzom pomysł na znakomity, dwudaniowy obiad oraz...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Szpinak
- Jajka
- Ser
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Płatki
- Ciasta
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 60
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez laktozy
- Makaron
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Przyprawy
- Majeranek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 165
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
- Impreza
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Polska
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Kluski
- Jajka
Odsłon: 213
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 408