435. odcinek Ewa Gotuje: Dynia po szwedzku, kotlet po chorwacku oraz babeczki jogurtowo-cytrynowe
Kolejny odcinek programu Ewa Wachowicz zaczęła od przyrządzenia dyni piżmowej. Upiekła ją w piekarniku – wedle receptury na szwedzkie ziemniaki Hasselback. Daniem głównym był chorwacki kotlet z Zagrzebia, kształtem przypominający do złudzenia roladę śląską. Widzowie zobaczyli ponadto, jak kisić korzeń i natkę pietruszki. Na deser Ewa upiekła babeczki jogurtowo-cytrynowe. Zobaczcie, jak zrobić te pyszności!

Polecane artykuły

Grillowane szparagi to propozycja dla tych, którzy szukają lekkiej, ale pełnej smaku przekąski lub dodatku do dań głównych. Te chrupiące, aromatycz...

Organizujesz grilla w gronie znajomych lub rodziny i szukasz alternatywy dla kiełbasy i kaszanki? W takim razie postaw na schab, który możesz przyr...

W kuchni Ewy Wachowicz przyszła pora na majówkowe przepisy. W 541. odcinku zdradzi widzom, jak zrobić przepyszne kanapeczki, a następnie przyrządzi...

Szukasz sałatki, która idealnie sprawdzi się na grilla? W takim razie postaw na tę z ziemniakami. Jest ona niezwykle smaczna i pożywna, a do tego s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy


Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 144

