435. odcinek Ewa Gotuje: Dynia po szwedzku, kotlet po chorwacku oraz babeczki jogurtowo-cytrynowe

Kolejny odcinek programu Ewa Wachowicz zaczęła od przyrządzenia dyni piżmowej. Upiekła ją w piekarniku – wedle receptury na szwedzkie ziemniaki Hasselback. Daniem głównym był chorwacki kotlet z Zagrzebia, kształtem przypominający do złudzenia roladę śląską. Widzowie zobaczyli ponadto, jak kisić korzeń i natkę pietruszki. Na deser Ewa upiekła babeczki jogurtowo-cytrynowe. Zobaczcie, jak zrobić te pyszności!

Polecane artykuły

Informacje Wiosenna dieta owsiankowa. Oczyszcza, wzmacnia i dodaje energii

Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...

2
Informacje Karkówka rozpływa się w ustach. To dzięki marynacie ze składnikiem, który zwykle wylewasz

Majówka już za pasem, na pewno więc w wielu domach rozpoczął się sezon grillowy. Podczas rodzinnej posiadówki obok kiełbas, kaszanek, czy szaszłykó...

3
Informacje BIO Gotowanie

Karolina Kowalewska-Walas zaprasza do swojej kuchni, w której przygotuje propozycję zbilansowanego i zdrowego posiłku dla całej rodziny. Mowa o ows...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Wiosenna zupa cytrynowa, ryba z sosem maślanym, biszkopt

Już w tę sobotę Ewa Wachowicz w kolejnym odcinku autorskiego programu "Ewa gotuje", zaprezentuje widzom pomysł na znakomity, dwudaniowy obiad oraz...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dodatki Smalec domowy z boczkiem wędzonym

Mój domowy smalec to prosty przepis na pyszne smarowanie, jest to słonina pok...

Odsłon: 34

60 min
1
30 min
2