Boże Narodzenie na słono

W sobotę 14 maja Ewa Wachowicz zaproponowała widzom przepis na pyszne zapiekanki na bagietce. Następnie zdradziła recepturę na wiosenną zupę kalafiorową i naleśniki z sosem bolońskim. Na deser zaproponowała biszkopciki przełożone kremem paryskim. Zapamiętaj inspiracje kulinarne, bo naprawdę warto!

Polecane artykuły

Informacje Wigilijne kluski z makiem z przepisu mojej babci. Nie ma w nich ani grama goryczy

Wigilijne kluski z makiem to klasyka, która wprowadza na stół wyjątkowy, świąteczny klimat. Dzięki sprawdzonemu przepisowi babci każdy kawałek jest...

0
Ewa gotuje Pyszna kulinarna podróż. Dania kuchni świata u Ewy Wachowicz

Ewa Wachowicz w swojej kuchni lubi przygotowywać potrawy z różnych zakątków świata. W najnowszym 560. odcinku programu "Ewa gotuje" przyrządzi smak...

0
Informacje Serwowana była na dworach u bogatych mieszczan. Ma delikatny smak i poprawia trawienie

Ten staropolski napój to prawdziwy symbol elegancji i dobrego smaku. Orszadę z łatwością przygotujesz też w domu - sprawdź przepis.

1
Informacje Jak zrobić idealnego karpia na wigilię? Bez mulistego aromatu i łusek, nie rozpada się na patelni

Karp na wigilię to dla wielu osób potrawa, bez której nie ma świąt Bożego Narodzenia. Jednak żeby naprawdę zachwycił, trzeba go dobrze przygotować....

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
15
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 4424

>60 min
16
30 min
3
30 min
2
Ciasta Przepis na pierniczki toruńskie

Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...

Odsłon: 20777

60 min
24
60 min
67