W sobotę 14 maja Ewa Wachowicz zaproponowała widzom przepis na pyszne zapiekanki na bagietce. Następnie zdradziła recepturę na wiosenną zupę kalafiorową i naleśniki z sosem bolońskim. Na deser zaproponowała biszkopciki przełożone kremem paryskim. Zapamiętaj inspiracje kulinarne, bo naprawdę warto!
Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Polecane artykuły
Wigilijne kluski z makiem to klasyka, która wprowadza na stół wyjątkowy, świąteczny klimat. Dzięki sprawdzonemu przepisowi babci każdy kawałek jest...
Ewa Wachowicz w swojej kuchni lubi przygotowywać potrawy z różnych zakątków świata. W najnowszym 560. odcinku programu "Ewa gotuje" przyrządzi smak...
Ten staropolski napój to prawdziwy symbol elegancji i dobrego smaku. Orszadę z łatwością przygotujesz też w domu - sprawdź przepis.
Karp na wigilię to dla wielu osób potrawa, bez której nie ma świąt Bożego Narodzenia. Jednak żeby naprawdę zachwycił, trzeba go dobrze przygotować....
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1093
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4424
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 162
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20777
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 29273