W sobotę 14 maja Ewa Wachowicz zaproponowała widzom przepis na pyszne zapiekanki na bagietce. Następnie zdradziła recepturę na wiosenną zupę kalafiorową i naleśniki z sosem bolońskim. Na deser zaproponowała biszkopciki przełożone kremem paryskim. Zapamiętaj inspiracje kulinarne, bo naprawdę warto!
Chcesz poznać wszystkie przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Polecane artykuły
Kapusta pekińska to lekkie, chrupiące warzywo, które doskonale pasuje do wielu dań. W chłodniejsze dni warto sięgać po nią częściej, ponieważ - dzi...
Zapiekanka z kurczakiem to jedno z tych dań, które łączą prostotę przygotowania z pełnią smaku i wartości odżywczych. Kurczak dostarcza białka, a w...
Artykuł sponsorowany
W świecie kulinarnych inspiracji i dbania o zdrowie coraz częściej pojawia się temat nutrikosmetyków. Jednym z nich, zdobywającym rosnącą popularno...
Jarmuż to jedno z najzdrowszych warzyw, które każdy powinien włączyć do swojej diety, zwłaszcza jesienią i zimą. Bogaty w witaminy, minerały i prze...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19306
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13066
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 1712
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232173