W sobotę 14 maja Ewa Wachowicz zaproponowała widzom przepis na pyszne zapiekanki na bagietce. Następnie zdradziła recepturę na wiosenną zupę kalafiorową i naleśniki z sosem bolońskim. Na deser zaproponowała biszkopciki przełożone kremem paryskim. Zapamiętaj inspiracje kulinarne, bo naprawdę warto!

Polecane artykuły

Informacje Co jedzą mieszkańcy Kostaryki, że żyją ponad 100 lat? Niektóre produkty zaskakują

Mieszkańcy Kostaryki słyną z długowieczności i dobrego zdrowia. W regionie Nicoya, należącym do tzw. niebieskich stref, wiele osób dożywa okolic se...

1
Informacje Placuszki z wczorajszych ziemniaków. Najlepszy przepisy z notatnika mojej babci

Nie wyrzucaj wczorajszych ziemniaków. Zrób z nich placuszki - dokładnie tak, jak nasze babcie. Kiedy w lodówce zostały ugotowane bulwy z obiadu, ni...

2
Ewa gotuje Ewa gotuje: Marokańska harira, ziemniaki z pomidorami i fetą, ciasto pomarańczowe

Kiedy za oknem wiatr i plucha, warto rozgrzać się pyszną zupą. Ewa Wachowicz w 557. odcinku programu "Ewa gotuje" zdradzi przepis na marokańską zup...

2
Informacje Rozgrzewające napoje nie tylko na chłodne wieczory. Działają też na odporność i lepsze samopoczucie

Jesień i zima to czas, w którym nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Pogarszająca się pogoda wpływa nie tylko na samopoczucie i poziom en...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Przetwory Sałatka szwedzka z ogórków na zimę

Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...

Odsłon: 1336583

>60 min
4843
Ciasta Sernik puszysty z mlekiem w proszku.

Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...

Odsłon: 422541

60 min
1160