Uczta Smaków - Boże Narodzenie

459. odcinek programu Ewa Gotuje

W kolejnym odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadząca pokazała jak przygotować i zawekować przecier pomidorowy, jak przyrządzić pstrąga i do czego wykorzystać koper włoski.

Polecane artykuły

Informacje Najpopularniejsze przepisy listopada

W zeszłym miesiącu w smaker.pl królowały przede wszystkim rozgrzewające dania obiadowe oraz sałatki na imprezę. Proste pomysły, które dawały świetn...

0
Informacje Tajemnica figury Alicji Majewskiej. Od lat waga ani drgnie!

74-letnia piosenkarka Alicja Majewska znana jest nie tylko ze swojej twórczości i obecności w programach telewizyjnych, ale również obłędnej figury...

28
Informacje Wigilia do 100 złotych? Mimo inflacji, to wciąż możliwe

Przy galopującej inflacji, a co za tym idzie wysokich cenach żywności, wielu Polaków w tym roku stawia na tanią i skromną wigilię. Czy da się przyg...

14
Informacje Jak zrobić domek z piernika? Proste dekoracje świąteczne krok po kroku

Wcale nie musisz wydawać dużo pieniędzy na zimowe dekoracje domowe. Wystarczy, że kupisz kilka produktów spożywczych i zaprosisz bliskich do pomocy...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Desery Pierniczki z witrażykiem

Łatwy przepis na świąteczne pierniczki z witrażem do powieszenia na choince l...

Odsłon: 371

>60 min
6
Zupy Zupa pizza

Zupa pizza smakuje dokładnie tak samo jak znany, włoski placek Margherita. Je...

Odsłon: 87

60 min
0
Przekąski Śledzie po tatarsku

Śledzie są nieodłącznym elementem Świąt. W każdym regionie Polski występują p...

Odsłon: 127

>60 min
0
Sałatki Sałatka z orzechami włoskimi

Sałatka z orzechami włoskimi smakuje wybornie o każdej porze roku, jednak naj...

Odsłon: 621

30 min
2
Desery Babka orzechowa

Doskonała babka orzechowa nie tylko na święta. Polana czekoladą z orzechami s...

Odsłon: 220

30 min
3