Tradycją na stole wigilijnym jest ryba po grecku. Dziś zaproponujemy ten świąteczny szlagier w nowej aranżacji. Zapraszamy do świata pachnącego zarumienionym dorszem, zanurzonym w aksamitnej marynacie ze szczyptą szaleństwa. Przed wami dorsz po kaszubsku!
Materiał promocyjny
Polecane artykuły
Kalafior to jedno z najbardziej niedocenianych warzyw. Nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, że można wyczarować z niego wiele wyjątkowych przysmakó...
Burak to jedno z najbardziej wartościowych warzyw. Zawiera on witaminy, minerały i związki bioaktywne, które korzystnie wpływają na nasze zdrowie....
Artykuł sponsorowany
Czy wiesz, że Arabica stanowi aż 60-70% światowej produkcji kawy? Ten najpopularniejszy gatunek kawy speciality zachwyca wyjątkową kwasowością oraz...
Pieczenie ciasta dla wielu osób może być wyzwaniem. Należy pamiętać o wielu czynnikach, odpowiedniej temperaturze składników, proporcjach, czy czas...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bardzo delikatny, oryginalnie wyglądający pomarańczowy deserek. Na pewno zask...
Odsłon: 79
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 151
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 187
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 88