Tradycją na stole wigilijnym jest ryba po grecku. Dziś zaproponujemy ten świąteczny szlagier w nowej aranżacji. Zapraszamy do świata pachnącego zarumienionym dorszem, zanurzonym w aksamitnej marynacie ze szczyptą szaleństwa. Przed wami dorsz po kaszubsku!
Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Przygotowanie tofu we własnej kuchni daje nie tylko satysfakcję, ale także pełną kontrolę nad jego składem i procesem produkcyjnym. Wystarczy kilka...

Artykuł sponsorowany
Kubek termiczny to jedna z praktyczniejszych inwestycji, zwłaszcza jeśli należysz do grona fanów ciepłej kawy, herbaty czy kakao. Dzięki niemu może...

Jeśli szukacie oryginalnego sposobu na podkreślenie smaku swoich ulubionych dań mięsnych, masło miodowe będzie idealnym wyborem. Jest łatwe do przy...

Uważana jest za jedną z najzdrowszych i jednocześnie najbardziej niedocenianych ryb. Ma ona białe, delikatne mięso i wyróżnia się wysoką wartością...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2178
Warzywna pasta pełna smaku.
- Grill
- Bałkańska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Papryka
- Przyprawy
- Czosnek
- Dla zdrowia
Odsłon: 145
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Halloween
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Nabiał
- Ser
- Ciasta
- Kremy
- Serniki
Odsłon: 248

