Ankieta - książka kucharska

Aby przetwory były tego roku stylowe i dobrze opisane, naklejcie na nie specjalnie przygotowane dla Was etykiety!

Etykiety mają różne ikonki, kolory i kształty, aby łatwo można było odróżnić poszczególne przetwory i później zimą nie pytać: "Te są kiszone czy konserwowe?".


button etykiety button etykiety

Kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Zapisz element docelowy jako...", aby zapisać etykiety na dysku.

Życzymy udanych przetworów!

Redakcja Smaker.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Makowiec na kruchym spodzie

Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...

Odsłon: 936

60 min
6
Śniadania Omlet z jabłkiem

Doskonała propozycja na słodkie śniadanie lub podwieczorek - puszysty omlet z...

Odsłon: 99140

15 min
120