Ewa Gotuje

Aby przetwory były tego roku stylowe i dobrze opisane, naklejcie na nie specjalnie przygotowane dla Was etykiety!

Etykiety mają różne ikonki, kolory i kształty, aby łatwo można było odróżnić poszczególne przetwory i później zimą nie pytać: "Te są kiszone czy konserwowe?".


button etykiety button etykiety

Kliknij prawym przyciskiem myszy i zaznacz "Zapisz element docelowy jako...", aby zapisać etykiety na dysku.

Życzymy udanych przetworów!

Redakcja Smaker.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Ciasto z gruszkami

Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...

Odsłon: 15120

60 min
30
30 min
3
Ciasta Ciasto z kremem budyniowym

Ciasto z kremem budyniowym to delikatne, maślane ciasto kruche wypełnione nad...

Odsłon: 31996

30 min
56
15 min
5