Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jeszcze lżejszą wersję. Zupa idealnie nawadnia i dostarcza potrzebnych organizmowi witamin. Smacznego!

Polecane artykuły

Macie dość kanapek, które szybko się nudzą i nie dają energii na cały dzień? Czas postawić na coś lżejszego i bardziej różnorodnego. Sałatki do pra...

549 odcinek kulinarnego show "Ewa gotuje" będzie pełen inspirujących pomysłów na

Dynia to warzywo, które króluje w naszych kuchniach jesienią. Chętnie przyrządzamy z niej zupy, sałatki, a nawet ciasta, jednak nie każdy wie, że m...

Artykuł sponsorowany
Coraz więcej osób szuka sposobów na przygotowanie zdrowych, orzeźwiających napojów w domu, które nie tylko smakują świetnie, ale też pozwalają kont...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 65

Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 147

Pyszne ciastka do kawy, na drugie śniadanie do szkoły czy do pracy. Drożdżówk...
Odsłon: 158

Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 1920

