Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jeszcze lżejszą wersję. Zupa idealnie nawadnia i dostarcza potrzebnych organizmowi witamin. Smacznego!

Polecane artykuły

Cukinia to smaczne, odżywcze i niezwykle uniwersalne warzywo. Można ją piec, smażyć, faszerować, a nawet dodawać do ciast. Świetnie sprawdza się on...

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 1849
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 3878

Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 251

Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Fasolka
- Papryka
- Owoce
- Awokado
- Przyprawy
- Bazylia
- Imbir
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 170

Buraczki z papryką i cebulą to pyszny i zdrowy dodatek do obiadów. Buraczki s...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Komunia
- Polska
- Bez glutenu
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Papryka
- Buraki
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 154

