Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jeszcze lżejszą wersję. Zupa idealnie nawadnia i dostarcza potrzebnych organizmowi witamin. Smacznego!

Polecane artykuły

Informacje Co dobrego zrobić z cukinii? Pyszne dania na każdą porę dnia

Cukinia to smaczne, odżywcze i niezwykle uniwersalne warzywo. Można ją piec, smażyć, faszerować, a nawet dodawać do ciast. Świetnie sprawdza się on...

0
Informacje W małych kulkach kryje się ogromna moc. Doskonałe na serce, anemię i zdrowe kości

Zielony groszek może wydawać się zwykłym dodatkiem do obiadu, jednak nic bardziej mylnego. Te niepozorne kulki to prawdziwe superfood. Obfitują one...

2
Informacje Przetwory z wiśni. Otworzysz zimą i poczujesz się jak w lecie

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

1
Informacje Koktajle z truskawek na odchudzanie. Te dodatki sprawią, że kilogramy będą szybciej ubywać

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
4
Dania główne Kremowe risotto z bobem

Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...

Odsłon: 3878

15 min
12
Ciasta Ciasto jogurtowe z owocami

Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...

Odsłon: 251

15 min
2
Przekąski Znamienita przekąska

Delikatne ciasto , aromatyczne dodatki, super przekąska do pracy lub na drugi...

Odsłon: 2596

30 min
3