Gołąbki to jedna z tradycyjnych polskich potraw. W tej wersji wyjątkowo pasuje do gustów Polaków. Dlaczego? Bo farszem do gołąbków jest soczysta kaszanka. To naprawdę wyśmienite połączenie, wypróbuj!

Polecane artykuły

Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...

Warzywa to nie tylko dodatek do obiadu, ale kluczowy element pełnowartościowego posiłku. Choć klasyczne buraczki czy marchewka z groszkiem mają swo...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Mleko
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Mięta
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 1817

Polecam, pychota.
- Polska
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Ryż
- Owoce
- Truskawki
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Przyprawy
- Mięta
- Płatki
- Kluski
- Dla zdrowia
Odsłon: 601
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
- Azjatycka
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Przyprawy
- Surówki
- Dla zdrowia
Odsłon: 489

