Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów.

REKLAMA

Warto wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki - ze szpinakiem, pomidorami, cukinią lub boczkiem - lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne - sprawdzone triki i techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu przygotowania potrawy.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Sałatki
Surówka z rzodkwi białej
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
- Azjatycka
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Przyprawy
- Surówki
- Dla zdrowia
Odsłon: 156
8
Zupy
Ribollita- toskańska zupa
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Buliony
- Warzywa
- Ziemniaki
- Kapusta
- Fasolka
- Przyprawy
- Rozmaryn
- Tymianek
- Kanapki
- Chleby
- Dla zdrowia
Odsłon: 735
17

Dania główne
Kluseczki z truskawkami
Polecam, pychota.
- Polska
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Ryż
- Owoce
- Truskawki
- Nabiał
- Jajka
- Jogurt
- Przyprawy
- Mięta
- Płatki
- Kluski
- Dla zdrowia
Odsłon: 439
5
Zupy
Zupa jarzynowa z wątróbką
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
- Grill
- Halloween
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Kurczak
- Podroby
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 238
5

REKLAMA
