Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów.
REKLAMA
Warto wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki - ze szpinakiem, pomidorami, cukinią lub boczkiem - lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne - sprawdzone triki i techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu przygotowania potrawy.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Wędliny
Schab suszony
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Warzywa
- Papryka
- Mięso
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Majeranek
- Dla zdrowia
Odsłon: 1135
12
Dania główne
Dyniowy dysk z drobiowo-groszkowym środkiem
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1731
5
Przepis dnia
Dania główne
Gołąbki bez zawijania
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5786
11
REKLAMA