Najlepsze przepisy na ogórki

Julia Oleś i Osi Ugonoh o udziale w programie „Hell’s Kitchen. Piekielna kuchnia”. „Widzowie dostaną krew, pot i łzy od wszystkich uczestników!”

Jutro wrota Piekielnej Kuchni otworzą się już po raz 7! Komu uda się przetrwać, a kogo pochłonie piekielny ogień?

Fot. materiały prasowe/Polsat/Krystian Szczęsny

Był większy stresik, niż się spodziewałam! Były takie momenty, gdzie nie wiedziałam co ze sobą zrobić. Ten stres jednak trochę ogłupiał. Starałam się, jak mogłam, ale były takie momenty, gdzie nie panowałam tak dobrze ,jakbym to zrobiła w normalnym życiu. Widzowie dostaną bardzo dużo „surowych”, prawdziwych emocji!

- mówi uczestniczka Osi Ugonoh.


Uczestnicy zapowiadają nieprzyzwoicie wielką porcję emocji, bo sami mają niepohamowany apetyt na zwycięstwo. Stawka jest wysoka! Zwycięzca zdobędzie 100 tysięcy złotych i staż w jednej z restauracji Mateusza Gesslera.

Widzowie dostaną krew, pot i łzy od wszystkich uczestników! W programie wszyscy jesteśmy bardzo autentyczni, w takim formacie nie da się udawać dłużej niż przez kilka dni, a w sytuacji, gdy mamy ekstremalne emocje i poznajemy się, jesteśmy ze sobą 24h na dobę, to jesteśmy najbardziej autentycznymi wersjami siebie.

–  mówi  o uczestnikach Julia Oleś.


Czternastu kucharzy będzie musiało się zmierzyć nie tylko z wyzwaniami kulinarnymi. Trzeba mieć piekielnie mocne nerwy, żeby ze spokojem przyjąć surowe oceny nowego szefa, jednego z najbardziej uznanych polskich mistrzów kuchni, Mateusza Gesslera. 

Po pierwsze byłam zaskoczona, że Mateusz Gessler będzie naszym szefem i przewodnikiem piekielnej kuchni. Po drugie muszę przyznać, że jestem zaskoczona tym, jak ogromną klasę i łagodność pokazuje pomimo tego, że jest oczywiście sprawiedliwym, surowym sędzią. Nigdy nie czujemy się przez niego obrażani. Czujemy się przy nim bardzo bezpiecznie. Wiemy, że czasem musimy usłyszeć gorzkie słowa, ale one nigdy nie są bolesne.

– dodaje Osi.


Kto z nich zapamięta menu, kto wytrwale będzie się uczył nowych technik, kto udźwignie opaskę kapitana i poprowadzi drużynę do zwycięstwa? Kto przeceni swoje umiejętności i ugnie się pod presją czasu i wymagań szefa kuchni Mateusza Gesslera? 

„Hell's Kitchen. Piekielna kuchnia” od 31 sierpnia w każdą środę o godz. 20:00 w Telewizji POLSAT.

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Krokiery z farszem drobiowym

Pyszne, chrupiące z zewnątrz i delikatne w środku krokiety z pełnym smaku far...

Odsłon: 1419

60 min
7
Desery lodowy tort norweski

Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...

Odsłon: 133

>60 min
4
Napoje Dalgona coffe w 5 minut

Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...

Odsłon: 186

15 min
8
Ciasta Ciasto budyniowe smerfowe

Budyniowce na petitkach to nasze ulubione ciasta. Trochę takie awaryjne, czyl...

Odsłon: 92

30 min
2

Polecane artykuły

Informacje Zaskakujący miks dwóch polskich klasyków. Co zrobić z porzeczkoagrestu?

Niewiele osób wie o istnieniu tego bogatego w witaminy owocu. Niezależnie od tego, czy będziecie go zajadać na surowo, jako zdrową przekąskę, czy j...

0
Informacje Najlepsze ciasta z owocami. Te przepisy to absolutne klasyki wśród deserów

Ciasta z owocami są prawdziwym symbolem lata. Gdy trwa sezon na soczyste truskawki, maliny czy śliwki, warto z niego skorzystać i przygotować lekki...

5
Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

9
Informacje Dania z resztek z grilla. Pierożki, frittata i forszmak z grillowanym mięsem

Lato to idealny moment na spotkania ze znajomymi przy ogrodowym grillu. Jeśli po całonocnym biesiadowaniu zostało ci dużo resztek, nie wyrzucaj ich...

4