Najlepsze pomysły na roladki obiadowe

Forum Smakera powstało dla pasjonatów gotowania, zamierzeniem było publikowanie na jego łamach porad kulinarnych. W ostatnim jednak czasie zauważyliśmy, że nie wszyscy użytkownicy stosują się do ogólnie przyjętych zasad współżycia społecznego, dlatego też zachęcam do zapoznania się z netykietą Forum Smakera.

1. Zawsze pisz zgodnie z tematem zadanym w wątku

2. Nie zakładaj wielu tematów na raz, jeden dziennie w zupełności wystarczy.

3. Nie używaj wulgaryzmów, nie ubliżaj innym użytkownikom i powstrzymaj się od personalnych ataków na interlokutorów, bądź adwersarzy;

4. Postaraj się aby temat nowego wątku był jak najprostszy i zrozumiały - zbędne jest używanie wielu wykrzykników, znaków zapytania itp. - to nie sprawi, że Twój post będzie bardziej popularny;

5. Nie pisz całego tekstu wielkimi literami. Taki sposób pisania oznacza krzyk. Wbrew pozorom taki tekst jest mniej czytelny - unikaj takiego pisania bez potrzeby;

6. Nie kram trolli - osób których jedynym celem jest kłótnia i obrażanie innych użytkowników. Korespondowanie z nimi to tak zwane "karmienie trolla", które powoduje jego wzmożoną aktywność. Takich użytkowników należy ignorować, a w przypadku nasilania się problemu należy skontaktować się z redakcją Smakera. Wypowiedzi takich osób będą na bieżąco usuwane;

7. Zgłaszaj nieodpowiednie wątki oraz posty do moderacji. Użytkownicy Smakera tworzą społeczność, która powinna dbać o poprawny kształt swojego forum - porządek na nim zależy również od Ciebie;

8. Wszystkie wypowiedzi naruszające, którykolwiek z punktów Netykiety Forum Smakera lub regulaminu Smakera mogą zostać usunięte, a konto Użytkownika łamiącego regulamin może zostać usunięte w trybie natychmiastowym;

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Zupa botwinkowa z jajkiem

Zupa botwinkowa to zupa z buraków razem z liśćmi. Przepis na tę zupę jest bar...

Odsłon: 20

30 min
0
Śniadania Pasta kanapkowa z kurczakiem

Pasta kanapkowa z kurczakiem to pyszny dodatek do świeżego, podpieczonego pie...

Odsłon: 2519

15 min
7