Deser, który idealnie pasuje na chłodne jesienno-zimowe wieczory. Pieczone jabłka wspaniale rozgrzeją. Wypełnione są cynamonem, podane na mascarpone i polane aromatycznym karmelem. Brzmi pysznie, prawda? Koniecznie wypróbuj przepis, bo warto!

Polecane artykuły

Lubicie tiramisu, ale szukacie czegoś lżejszego na upały? Wersja z owocami to strzał w dziesiątkę. Maliny, jagody czy mango potrafią tchnąć w ten k...

W codziennej diecie często zapominamy o przyprawach, które nie tylko wzbogacają smak potraw, ale także wspierają zdrowie. Ta jedna przyprawa ma wyj...

Patisony to nie tylko ozdoba ogródka, ale też pełnoprawne warzywo, które może zaskoczyć smakiem i wszechstronnością. Jeśli jeszcze nie mieliście ok...

Artykuł sponsorowany
W ciepłe, letnie dni są doskonałe warunki do spędzania czasu na świeżym powietrzu. Jest to zatem najlepszy okres na organizację pikników w parku, n...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Zupa ogonowa to jedno z klasycznych to dań kuchni polskiej, które z powodzeni...
- Polska
- Pomidorowa
- Warzywa
- Ziemniaki
- Papryka
- Nabiał
- Wieprzowina
- Wołowina
- Grzyby
- Przyprawy
- Majeranek
- Tymianek
Odsłon: 75287


Sałatka śniadaniowa ze schabem z beczki, serkiem śmietanowym, mini kolbami kukurydzy i prażonymi orzeszkami ziemnymi
Zdrowa, smaczna sałatka śniadaniowa.
Odsłon: 1580

Koniecznie trzeba takie wisienki zrobić. Są pyszne i bardzo przydatne do dese...
Odsłon: 503

Całe pomidorki ze słoiczków są bardzo przydatne w kuchni w zimie. Takie zupeł...
Odsłon: 1251

Galaretka jest pachnąca, ma piękny kolor, smakowita. Polecam taką galaretkę w...
Odsłon: 750

