Czy jadłeś może wczoraj rybę? Nie marnuj resztek - przygotuj z nich aromatyczny bulion! Świetnie nada się jako baza do wigilijnej zupy rybnej, ale nie tylko! Jest wprost idealny do risotto czy paelli z owocami morza. Pysznie smakuje z rybą w formie galaretki. Przygotowany bulion można mrozić i wykorzystać w późniejszym czasie. Przekonaj się, jak go przyrządzić.

 

Polecane artykuły

Informacje Dodaj łyżeczkę do owsianki. Trawienie znacząco się poprawi, stres i napięcie znikną

Nie wyobrażasz sobie śniadania bez owsianki? Następnym razem koniecznie dodaj do niej łyżeczkę kurkumy, aby jeszcze bardziej podkreślić jej smak i...

2
Informacje Błędy, które popełniasz podczas przygotowywania kurczaka. Nie tylko mycie jest zakazane

Kurczak to jeden z najpopularniejszych składników w polskiej kuchni. Jest on lekkostrawny, niedrogi i niezwykle smaczny, jednak nie każdy potrafi s...

2
Ewa gotuje Gotowanie po podhalańsku z Ewą Wachowicz. Było aromatycznie i sycąco

Ewa Wachowicz w 552. odcinku programu "Ewa gotuje" zaprasza widzów pod samiuśkie Tatry, gdzie zdecydowanie można aktywnie wypocząć i dobrze zjeść....

5

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Owsianka z kurkumą

Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...

Odsłon: 35

15 min
2
Zupy Zupa z brukselką

Przepis na zupę jarzynową z brukselką.

Odsłon: 1107

60 min
16
15 min
5
Desery Bułeczki dyniowe z czekoladą

Bułeczki dyniowe z czekoladą to dość nieoczywiste połączenie. Do zrobienia ci...

Odsłon: 13713

30 min
16