Festiwal sztuki restauracyjnej Fine Dining Week powraca pod hasłem #NowaGościnność! Wyjątkowe doświadczenia restauracyjne dostępne są w festiwalowej cenie w niemal 100 najlepszych Restauracjach premium w Polsce.

Restaruacja Gavi / Fine Dining Week / Fot. materiały prasowe

Nowa edycja Festiwalu – to opowieść o nowej gościnności, która obok doskonałych dań i kunsztu Chefa Kuchni determinuje całe doświadczenie kulinarne w Restauracji. #NowaGościnność to profesjonalna, ale przede wszystkim, przyjacielska i relacyjna obsługa. To pełnia doświadczenia, dzięki której Gość czuje, że wizyta w Restauracji jest karmieniem emocji na każdym poziomie – talerza, atmosfery, obsługi. Gość jest najważniejszy. To idea tegorocznej edycji Fine Dining Week.

Wybitne doświadczenia i najlepsze Restauracje w okazyjnej cenie!

Festiwal Fine Dining Week odbędzie się w największych regionach Polski: Krakowie, Poznaniu, Trójmieście, Warszawie, Wrocławiu, oraz na Śląsku, w Szczecinie i Łodzi. W ramach Festiwalu odwiedzić można najlepsze Restauracje premium w Polsce, zarówno z póki fine dining, jak i ambitnych i aspirujących Restauracji ze świetnym produktem i warsztatem. Swoje popisowe menu przygotuje blisko 100 Restauracji – wśród nich poznański Dram Bar: Cocktails & Kitchen, śląski Bluebell by Natura Residence **** (Siewierz), Karkut w Szczecinie, trójmiejska Niesztuka, stołeczna La Rotisserie oraz OKWineBar we Wrocławiu.

Na Gości czekają doświadczenia restauracyjne dostępne w specjalnej festiwalowej cenie: 3 dania + amuse-bouche + koktajl za 99 zł, 5 dań + amuse-bouche + koktajl za 179 zł, oraz większe, rozbudowane menu w cenie powyżej 199 zł. Tegoroczny Partner Festiwalu Roku Gin zadbał o festiwalowe koktajle - do rezerwacji można dodać Roku Gin & Kinley Tonic Water (tradycyjne połączenie ginu z tonikiem) lub Roku Kyoto Club (orzeźwiający koktajl z zieloną herbatą i sokiem malinowym). Dzięki Partnerowi Koktajlowemu - Kinley - dostępna jest również wersja bezalkoholowa - moktail Kinley Elderflower Zero.

Odkryj Nową Gościnność i rezerwuj doświadczenia smakowe już teraz na stronie Festiwalu. Należy wybrać liczbę osób, datę, godzinę oraz jedno z dwóch menu. Każda wizyta w Restauracji podczas Fine Dining Week jest przewidziana na 120 minut. 

Opracowanie: Sylwia Cisowska

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Przetwory Szybki dżem truskawkowy

Jeśli chcemy mieć zimą swój własny dżemik, a nie mamy zbyt wiele czasu na sta...

Odsłon: 16388

30 min
20
Ciasta Tort Malibu z truskawkami

Tort na bazie biszkoptu mocno czekoladowego, wilgotnego przełożonego delikat...

Odsłon: 322

60 min
5
Ciasta Truskawkowa Pina Colada

Truskawkowa pina colada to lekkie jak piórko ciasto z dwoma rodzajami pianek...

Odsłon: 8235

60 min
11

Przepis dnia

Dania główne Siekane kotlety z kurczaka

Przepis na siekane kotlety z kurczaka z warzywami. To smaczny i nieskomplikow...

Odsłon: 968559

60 min
622