Materiał promocyjny
Światowe grillowanie: Meksykańskie taco carne asada
Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!
Materiał promocyjny
Polecane artykuły
Zmagasz się z przeziębieniem i kaszel mocno daje ci się we znaki? A może masz zatkany nos lub cieknie z niego wodnisty katar? Jeśli nie chcesz zacz...
Sałatki to obowiązkowy element jesiennego jadłospisu. Nie dość, że są niezwykle smaczne i proste w przygotowaniu, to jeszcze stanowią skarbnicę wit...
Artykuł sponsorowany
Olej z czarnuszki wyróżnia charakterystyczny, ciemny kolor w duecie z niesamowicie intensywnym, korzennym smakiem. Stanowi on remedium na wiele dol...
Ewa Wachowicz w 522. odcinku programu „Ewa gotuje” pokaże, jak zrobić klasyczne dania w nietypowy sposób. Na przystawkę będzie sałatka z grzybami,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj prosty i szybki przepis na skorupki na orzeszki. Polecam
Odsłon: 581
Chrupiąca i orzeźwiająca sałatka będzie idealnym dodatkiem do obiadu. Wspania...
Odsłon: 205