Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!

Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze zupy z zielonych szparagów. Rób, póki sezon trwa

Szparagi to jedne z tych warzyw, na które czekamy cały rok – a kiedy w końcu się pojawiają, sezon mija zdecydowanie za szybko. Zielone są delikatni...

0
Informacje Dania ze świeżych ogórków. Niskokaloryczne, zdrowe, wybornie smakują

Świeże ogórki - zarówno gruntowe, jak i szklarniowe - to lekkie, niskokaloryczne warzywa o wysokiej zawartości wody i cennych składników mineralnyc...

3
Informacje 7 łatwych i ekonomicznych przepisów na kapustę

Kapusta to prawdziwa bohaterka w repertuarze oszczędnego kucharza – niedroga, wszechstronna i zdrowa. Jeśli szukasz sposobów na wykorzystanie tego...

3
Ewa gotuje Grill z Ewą Wachowicz. Steki z tym dodatkiem zaserwuj swoim gościom, będą zachwyceni

Tym razem Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na najlepsze steki z grilla - w towarzystwie masła z anchois. To jednak nie wszystko, bo...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
29