Boże Narodzenie na słono

Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!

Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Informacje Miód najlepszy z najlepszych. Redukuje stany zapalne, działa przeciwbakteryjnie i antywirusowo

Miód wrzosowy to jeden z najbardziej cenionych i jednocześnie najrzadszych rodzajów miodu. Wyróżniają go intensywny aromat, bursztynowo-czerwona ba...

0
Informacje Sylwestrowe szaleństwo na stole. Przekąski z efektem wow

W ostatnią noc roku liczy się lekkość, zabawa i swoboda – dlatego zamiast klasycznej kolacji stawiamy na przekąski, które można chwycić w dłoń międ...

0
Informacje Jak prawidłowo zaparzyć herbatę? Praktyczny poradnik

Dobra herbata zaczyna się od właściwego sprzętu i znajomości kilku prostych zasad. Sprawdź, jak parzyć herbatę, by wydobyć z niej pełnię smaku, nie...

0
Informacje Idealny kompot z suszu. Bez goryczki i posmaku wędzonki

Kompot z suszu to jedna z najbardziej charakterystycznych potraw wigilijnych. Obok barszczu, pierogów i karpia tworzy smakowy fundament świąt. Jego...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Sernik

Sernik to jedno z najpopularniejszych i najbardziej uwielbianych w Polsce cia...

Odsłon: 23956

30 min
40
Desery Zawijasy drożdżowe z miodem

Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...

Odsłon: 2430

60 min
3
Ciasta Jogurtowiec z makiem

Niby sernik, ale z jogurtami. Jogurtowiec na kruchym kakaowym spodzie. Jogurt...

Odsłon: 12022

>60 min
22
Desery pieczony sernik z borówkami

Waniliowy sernik z dodatkiem borówek, kremowy, na ciasteczkowym spodzie

Odsłon: 4657

>60 min
13
15 min
57
>60 min
68