Materiał promocyjny
Światowe grillowanie: Meksykańskie taco carne asada
Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!
Materiał promocyjny
Polecane artykuły
Ruszył kolejny sezon kulinarnego programu "Ewa gotuje". W najnowszym odcinku prowadząca przygotowała dania inspirowane kuchniami świata. Nie zabrak...
Masz ochotę na coś słodkiego, ale półki w spiżarni świecą pustkami? Przygotowaliśmy dla ciebie 7 przepisów na pyszne ciasta i desery, które z łatwo...
Nagietek lekarski to piękna roślina ozdobna, ale też składnik, którego warto używać w kuchni. Wspaniale podkręca wartości odżywcze przyrządzanych d...
Jej intensywny zapach i orzeźwiający smak sprawiają, że mięta pieprzowa jest niezastąpiona w codziennych napojach i potrawach. Ale to nie tylko wal...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Idealna na kolację lub do pracy.
- Impreza
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Wegańskie
- Warzywa
- Papryka
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 112