Materiał promocyjny

Światowe grillowanie: Meksykańskie taco carne asada

Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!

Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Informacje Domowe syropy na przeziębienie. Stare receptury, niezawodne działanie

Zmagasz się z przeziębieniem i kaszel mocno daje ci się we znaki? A może masz zatkany nos lub cieknie z niego wodnisty katar? Jeśli nie chcesz zacz...

1
Informacje Jesienne sałatki pełne witamin. Dodadzą energii i poprawią humor

Sałatki to obowiązkowy element jesiennego jadłospisu. Nie dość, że są niezwykle smaczne i proste w przygotowaniu, to jeszcze stanowią skarbnicę wit...

7
Informacje Olej z czarnuszki - jak wykorzystać go w kuchni i codziennej diecie?

Olej z czarnuszki wyróżnia charakterystyczny, ciemny kolor w duecie z niesamowicie intensywnym, korzennym smakiem. Stanowi on remedium na wiele dol...

0
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Sałatka z boczniakami i cheddarem, gołąbki w liściach winogron, ciasto cynamonowe z jabłkami

Ewa Wachowicz w 522. odcinku programu „Ewa gotuje” pokaże, jak zrobić klasyczne dania w nietypowy sposób. Na przystawkę będzie sałatka z grzybami,...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Jajeczna pasta z awokado

Prosta, szybka i smaczna pasta do pieczywa. Pasta jajeczna z awokado smakuje...

Odsłon: 20305

30 min
22
Desery Łupinki - skorupki na orzeszki

Dzisiaj prosty i szybki przepis na skorupki na orzeszki. Polecam

Odsłon: 581

30 min
10
Desery Orzeszki

Dzisiaj orzeszki dla gości którzy poprosili o ten wypiek. Orzeszki nadziane k...

Odsłon: 317

60 min
2
30 min
5