Materiał promocyjny

Światowe grillowanie: Meksykańskie taco carne asada

Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!

Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Ewa gotuje "Ewa gotuje" wraca po wakacjach. Przepisy na śródziemnomorski i indyjskie specjały

Ruszył kolejny sezon kulinarnego programu "Ewa gotuje". W najnowszym odcinku prowadząca przygotowała dania inspirowane kuchniami świata. Nie zabrak...

2
Informacje 7 przepisów na ciasta i desery ze składników, które każdy ma w domu

Masz ochotę na coś słodkiego, ale półki w spiżarni świecą pustkami? Przygotowaliśmy dla ciebie 7 przepisów na pyszne ciasta i desery, które z łatwo...

6
Informacje Kobiety piją go, żeby zmniejszyć obrzęki. Wycisza bardziej niż melisa, rozkurcza lepiej niż mięta

Nagietek lekarski to piękna roślina ozdobna, ale też składnik, którego warto używać w kuchni. Wspaniale podkręca wartości odżywcze przyrządzanych d...

1
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przepis dnia

Ciasta Torcik dyniowy

Skromny torcik z dodatkiem dyni hokkaido w sam raz do jesiennej kawy. Przepys...

Odsłon: 1600

60 min
18
Przetwory Kompot z jabłek na zimę

Babciny przepis na kompot z jabłek do słoików, który funkcjonuje w naszej rod...

Odsłon: 100

60 min
1
Przekąski Placuszki drobiowe z cukinią

Niesamowicie smaczne placuszki przygotowane z filetu z kurczaka oraz cukinii....

Odsłon: 378

15 min
8
15 min
9
Sałatki Smaczna kolacja

Apetyczne i aromatyczne tortellini , świeże warzywa, z dodatkiem oliwy z oliw...

Odsłon: 279

30 min
4