Najlepsze pomysły na truskawki

Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!

Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Informacje Najdziwniejsze sałatki świata. Nazwy brzmią egzotycznie, ale smak pozytywnie zaskakuje

Sałatka grecka, nicejska czy caprese to przysmaki, które cieszą się popularnością na całym świecie. Istnieją również takie odmiany sałatek, o który...

0
Informacje Zimne sosy do dań z grilla. 5 najlepszych przepisów

Grill bez sosów? To jak lato bez słońca. Sos na grillu jest niezbędny. Choć dobrze przyprawione mięso czy warzywa bronią się same, to właśnie sosy...

1
Informacje Zupa uwielbiana w PRL-u, dziś rzadko robimy. Ma dużo kolagenu

Kiedyś królowała na polskich stołach, dziś niemal zniknęła z naszych kuchni. Mowa tutaj o zupie uwielbianej w czasach PRL-u, czyli ogonówce. Mało k...

10
Informacje 10 rozwiązań, które warto mieć w kuchni - co wybrać, by gotować łatwiej?

Nowoczesna kuchnia nie musi być dużym luksusem zarezerwowanym dla projektów z katalogów wnętrzarskich. Dziś nawet w niewielkiej kuchni można zastos...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Dorada z grilla

Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...

Odsłon: 1202

30 min
1