Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!
Materiał promocyjny
Polecane artykuły
Trudno wyobrazić sobie święta Bożego Narodzenia bez pysznych domowych ciast, które dosłownie rozpływają się w ustach. Ich zapach wypełnia dom i gro...
Na wigilijnym stole króluje tradycja, ale coraz częściej gospodynie wplatają także odrobinę nowoczesności. Nie dziwi więc to, że podczas tego wyjąt...
Materiał promocyjny
Przekąski lubimy podjadać o każdej porze - w trakcie przygotowań, między posiłkami, podczas spotkań rodzinnych, przy oglądaniu filmu, a nawet w tra...
Najlepsza ryba po grecku na wigilię. Warzywa są chrupiące, aromatyczne, a ryba rozpływa się w ustach
Święta to czas, gdy najmniejsze detale potrafią zmienić każdy posiłek w coś wyjątkowego. Chrupiące warzywa i soczysta ryba, które rozpływają się w...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10982
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4881
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1013
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 9460
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1408