Tym razem, Karolina Kowalewska-Walas zabierze was w kulinarną podróż do Meksyku. Inspirując się grillowymi klasykami tego kraju, wrzucimy na ruszt soczysty antrykot wołowy, który stanie się podstawą naszego taco carne asada. Pora rozpocząć meksykańską fiestę!
Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Latem osoby starsze są szczególnie narażone na odwodnienie. Wysoka temperatura sprawia, że organizm szybciej traci wodę, a uczucie pragnienia może...

Czy wiesz, że maliny zawierają więcej błonnika niż większość owoców? Ta właściwość sprawia, że desery z ich udziałem dają uczucie sytości na znaczn...

Sok z czarnej morwy to niedoceniany eliksir zdrowia, który powinien na stałe zagościć w domowej spiżarni - zwłaszcza u osób starszych. Ten naturaln...

Proste i szybkie przepisy na wypieki z tym owocem sprawdzą się doskonale, gdy chcecie w krótkim czasie przygotować coś smacznego i swojskiego. Niez...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 7222

