Tu Europa łączy się z Azją, a w powietrzu unosi się zapach orientu. W najnowszym odcinku, Karolina Kowalewska-Walas przygotuje aromatyczne i orzeźwiające danie rodem z Turcji. Idealna propozycja na grilla w upalny dzień!

Materiał promocyjny

Polecane artykuły

Informacje Najlepsze zupy z zielonych szparagów. Rób, póki sezon trwa

Szparagi to jedne z tych warzyw, na które czekamy cały rok – a kiedy w końcu się pojawiają, sezon mija zdecydowanie za szybko. Zielone są delikatni...

1
Informacje Dania ze świeżych ogórków. Niskokaloryczne, zdrowe, wybornie smakują

Świeże ogórki - zarówno gruntowe, jak i szklarniowe - to lekkie, niskokaloryczne warzywa o wysokiej zawartości wody i cennych składników mineralnyc...

4
Informacje 7 łatwych i ekonomicznych przepisów na kapustę

Kapusta to prawdziwa bohaterka w repertuarze oszczędnego kucharza – niedroga, wszechstronna i zdrowa. Jeśli szukasz sposobów na wykorzystanie tego...

3
Ewa gotuje Grill z Ewą Wachowicz. Steki z tym dodatkiem zaserwuj swoim gościom, będą zachwyceni

Tym razem Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na najlepsze steki z grilla - w towarzystwie masła z anchois. To jednak nie wszystko, bo...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
29