Zupa ekonomiczna popularność zyskała już ok. 200 lat temu. Głównie dlatego, że była bardzo sycąca, a jednocześnie tania. Sekretem sukcesu były użyte do jej przygotowania składniki. Przekonaj się, jak zrobić tę budżetową, ale też po prostu przepyszną zupę!
Polecane artykuły
Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...
Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...
Każdy rodzic wie, jak ciężko jest przygotować potrawy, które posmakują najmłodszym. Dzieciaki zdecydowanie lubią przy jedzeniu pomarudzić, ale są p...
Dlaczego mięso z gęsi robi się twarde i suche, podczas gdy inni kucharze potrafią podać je tak, aby było soczyste? Bo przyrządzanie tego ptaka to s...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1110
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 393
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3282
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 784
