Twoje przepisy w „Na żywo”

Jeśli chcesz, aby Twoje przepisy na ciasta pojawiły się w jednym z najbardziej popularnych tygodników w Polsce, zgłoś je do nas!

Od stycznia mamy przyjemność współpracować z tygodnikiem „Na żywo", gdzie w rubryce „Kuchnia: ciasta i desery" publikowane są Wasze przepisy. Na łamach gazety pojawiły się już przepisy: goramarcina1, Ewaa , rosse, ilovebake czy izaa_a.


Dlaczego warto opublikować przepis w „Na żywo"?


Tylko w listopadzie 2013 ogółem sprzedano aż 170 905 egzemplarzy gazety! Zatem jeśli posiadasz własnego bloga i publikujesz w naszym serwisie przepisy lub po prostu masz u nas konto, dajemy Ci szansę na ogromną promocję Twoich kulinarnych umiejętności. A może dzięki nam i gazecie „Na żywo" zostanie odkryty Twój talent do wypieków?

 

Jak mam zgłosić swój przepis?


Aby zgłosić do nas swój przepis na ciasto, wypełnij krok po kroku poniższy formularz. Zaznacz w nim, czy przepis ma być opublikowany pod Twoim imieniem i nazwiskiem czy nickiem, którym posługujesz się w serwisie.

 


Skąd mam wiedzieć czy zgłoszony przeze mnie przepis zostanie opublikowany?


Każdy ze zgłoszonych przepisów skonsultujemy z redakcją „Na żywo". To oni podejmą ostateczną decyzję o publikacji. Jeśli decyzja będzie pozytywna, napiszemy do Ciebie maila z prośbą o przesłanie zdjęć do wybranych przepisów w dużej rozdzielczości. Podamy także datę publikacji.


Jeśli chcesz, aby i Twoje przepisy na ciasta znalazły się w „Na żywo" - zgłoś je do nas już teraz!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Szparagi w cieście francuskim

Szparagi w cieście francuskim to bardzo efektowna i smaczna przekąska, której...

Odsłon: 1017

15 min
0
Dodatki bób z boczkiem

Bób posypany boczkiem oraz cebulką to doskonały letni smakołyk. Bób jest źród...

Odsłon: 32

30 min
1
Dania główne Pierogi ruskie

Pyszny pierogi które każdy pokocha .

Odsłon: 40

>60 min
2
30 min
6
Ciasta Brzoskwiniowa nuta

Delikatne, subtelne ciasto , pięknie wygląda i super smakuje.

Odsłon: 108

60 min
6
Dania główne Ogórki z papryką

Ogórki, papryka i cebula, a wszystko w aromacie czosnku i ziół – oto przepis...

Odsłon: 21609

60 min
33

Polecane artykuły

Informacje Co zrobić z młodego czosnku? Możesz ukisić, upiec, a młode pędy zblanszować

Wraz z nadejściem wiosny i lata w sklepach i na straganach zaczynają pojawiać się sezonowe warzywa, a wśród nich młody czosnek – znany z intensywne...

5
Informacje Dania z resztek z grilla. Pierożki, frittata i forszmak z grillowanym mięsem

Lato to idealny moment na spotkania ze znajomymi przy ogrodowym grillu. Jeśli po całonocnym biesiadowaniu zostało ci dużo resztek, nie wyrzucaj ich...

1
Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

24
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

320