Za co warto nas lubić?

Jest nas ponad półtora tysiąca. Lubimy gotować i lubimy spędzać ze sobą czas. Dołączycie?

Fot. 123RF/Picsel

Naprawdę warto polubić smakerowy profil na Facebooku!

 

Wiele osób zaczyna swój dzień od sprawdzenia Facebooka. Lubimy wiedzieć co dzieje się u naszych znajomych, lubimy też wiedzieć co nowego w naszych ulubionych serwisach. Także Smaker ma swój profil na Facebooku - tzw. fan-page. Co w praktyce oznacza polubienie naszego profilu?

 

Danie dnia
Codziennie w serwisie wyróżniamy jedno danie - naszym zdaniem najciekawsza, najsmaczniejsze i najlepiej opisane. Wchodząc na swojego Facebooka i lubiąc Smakera - zobaczycie czyj przepis został wyróżniony. Na razie publikujemy tylko niektóre przepisy dnia, chcecie więcej - piszcie smiało!

 

Dodatkowe dania
Na naszym profilu polecamy także inne dania. Wygląda to mniej więcej tak, że siedzimy w redakcji, patrzymy za okno i myślimy na co sami mielibyśmy ochotę - potem szukamy czegoś w Smakerze i polecamy. A najbardziej cieszymy się gdy komentujecie nasze propozycje...

 

Artykuły
Każdy nowy artykuł trafia także na nasz profil. Skoro już się napracowaliśmy nad wyborem tematu, napisaniem tekstu i dobraniem odpowiednich przepisów to chcemy, by nasze słowo dotarło do jak największej ilości czytelników. Dlatego liczymy, że będziecie polecać nasze teksty swoim znajomym...

 

Tematy specjalne - wydarzenia
Znacie doskonale tematy specjalne - 4 teksty poświęcone jednemu zagadnieniu. Na naszym fan-page'u tworzymy towarzyszące tematom specjalnym wydarzenia. Każdy kto weźmie udział w wydarzeniu dostanie od nas dodatkowe porady, artykuły, przepisy, a czasem i małe upominki.

 

Ciekawostki
Nie wszystko możemy opublikować w serwisie - a czasem znajdujemy intersujące zdjęcia, śmieszne ciekawostki czy przydatne porady. To wszystko trafia na nasz profil.

 

Konkursy
Opłaca się nas lubić! Najlepiej wiedzą o tym Ci, którzy wygrywają nasze facebookowe konkursy. Czasem rozdajemy smycze, czasem kubki, innym razem książki...

 

Wy

Wreszcie rzecz najważniejsza - Wasza obecność! Na Smakerze możecie dodawać jedynie przepisy oraz wypowiadać się na forum. Na fan-page'u możecie dzielić się z nami i innymi smakerowiczowami dowolnymi treściami. No prawie dowolnymi - zakładamy jednak, że każdy z Was wie, że chodzi o kuchnię.
Warto nas lubić? Pewnie, że warto. Spotkajmy się na Facebooku! Kliknij!

BR

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
1
60 min
3
Ciasta Otwarte jagodzianki Strzelczyka

Jeśli marzycie o idealnych jagodziankach, puszystych z dużą ilością owoców i...

Odsłon: 44

60 min
1
Ciasta Wilgotne ciasto cytrynowe z borówkami

Wyjątkowo wilgotne i puszyste ciasto cytrynowe z borówkami, to prawdziwy hit...

Odsłon: 113

15 min
1
Desery Najlepszy krem śmietankowy z brzoskwiniami

Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...

Odsłon: 193

30 min
9

Polecane artykuły

Informacje Rewelacyjne ciasta z porzeczkami. 7 przepisów na każdą okazję

Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...

23
Informacje Dlaczego ogórki są puste w środku? Prosty trik pomoże ci tego uniknąć

Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...

312
Informacje Ogórki małosolne na sucho. Tak zrobione wychodzą pyszne i chrupiące

Jak zrobić perfekcyjne ogórki kiszone? W tym sezonie zdecydowanym hitem są ogórki małosolne na sucho. Jakie składniki dodać do tak przygotowanych o...

10
Informacje Biały nalot na ogórkach kiszonych. Czy trzeba je wyrzucić?

Ogórki kiszone zawierają mnóstwo prozdrowotnych właściwości, dlatego powinny gościć w naszej diecie przez cały rok. Na pewno nieraz po odkręceniu s...

25