Boże Narodzenie na słono

ErVegan powraca! Tym razem z Roślinnym lunchboxem dla każdego - pełnym przepisów na pełnowartościowe i smaczne potrawy, które możesz zabrać ze sobą wszędzie - do pracy, na uczelnię, czy na wycieczkę.

Z tej książki dowiesz się, jak przyrządzić pożywny, nasycony kolorem kurkumy omlet, cukiniowe bolognese, czy egzotyczny koktajl z owoców.

Eryk Wałkowicz to dyplomowany dietetyk, autor bestsellerowej książki Kuchnia roślinna dla każdego oraz bloger, który inspiruje tysiące czytelników poszukujących przepisów na smaczne i zdrowe dania. Każdego dnia pokazuje, że proste, tanie, roślinne posiłki sprawdzą się idealnie także wtedy, gdy nie masz czasu stać godzinami w kuchni.

Autor popularnego bloga erVegan nauczy Cię, jak szybko przygotować wymarzony lunchbox. Przekona, że warto samemu decydować o tym, co trafia na Twój talerz. Sprawi, że potrawy przygotowywane z sezonowych warzyw, zdrowych kasz, aromatycznych ziół, kolorowych fasoli staną się wyczekiwaną przyjemnością.

Roślinny lunchbox dla każdego - premiera 23 maja

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
4
30 min
3
30 min
3
Przekąski Śledzie po litewsku

Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...

Odsłon: 9752

60 min
8
>60 min
15
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 4492

>60 min
16