1 grudnia rozpoczęła się II edycja Wielkiego Konkursu z okazji 10 urodzin Smakera. Aby wziąć w nim udział wystarczy zgłosić swój przepis w trakcie dodawania go do serwisu.
Pamiętajcie, że każdy miesiąc to nowa szansa na nagrody: w tej edycji mogą wziąć udział wszystkie osoby, które zgłaszały swoje przepisy w poprzednim miesiącu.
Aby wziąć udział w konkursie, musisz posiadać konto w naszym serwisie. Jego założenie jest bardzo proste i zajmuje dosłownie minutę (o tym, jak to zrobić przeczytasz tutaj). Dzięki posiadaniu konta w Smakerze możesz bez problemu kontaktować się z innymi miłośnikami gotowania, komentować ich przepisy oraz kolekcjonować je w książkach kucharskich. Dodając przepisy staniesz się członkiem wielomilionowej społeczności, a Twoje dzieła będa mogli podziwiać nie tylko użytkownicy Smakera, ale również czytelnicy strony głównej Interia.pl. Będziesz mógł także zarabiać na swoich przepisach za pomocą naszego programu (więcej o zarabianiu w Smakerze przeczytasz tutaj).
Jak wziąć udział w konkursie urodzinowym Smakera?
Konkurs trwa od 30 października 2017 do 31 sierpnia 2018. Jest on podzielony na 10 miesięcznych edycji. Nasze jury, co miesiąc będzie nagradzać najciekawsze i najbardziej interesujące przepisy. Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy dodać przepis do Smakera oraz zaznaczyć w formularzu odpowiednie okienko, zgłaszające wpis do zabawy.
Co miesiąc nagradzamy 10 osób. Laureat pierwszego miejsca otrzyma 1000zł. Kolejni zwycięzcy zostaną nagrodzeni zestawami nagród od marki Ambition. Każdy miesiąc to nowa szansa na nagrody!
Nagrody w II edycji Konkursu Urodzinowego
Pierwsza edycja Wielkiego Konkursu Urodzinowego trwa od 30 października 2017 do 30 listopada 2017r. Nagrodami w tej edycji są:
1 miejsce: 1000zł
Miejsca 2 - 4: Komplet obiadowy Magnolia oraz garnek z pokrywką do odcedzania
Miejsca 5 - 7: Patelnia głęboka z pokrywą oraz garnek z pokrywką do odcedzania Selection
Miejsca 8 - 10: garnek z pokrywką do odcedzania Selection oraz patelnia do naleśników Nature
Szczegółowy regulamin konkursu znajdziecie tutaj.