Piąta edycja konkursu z okazji 10 urodzin Smakera

Kolejna okazja na zdobycie supernagród przed Wami. Podzielcie się przepisem i wygrajcie nagrodę główną o wartości 1000 złotych lub jeden z dziewięciu zestawów marki Ambition.

1 marca rozpoczęła się V edycja Wielkiego Konkursu z okazji 10 urodzin Smakera. Aby wziąć w nim udział wystarczy zgłosić swój przepis w trakcie dodawania go do serwisu.

Aby wziąć udział w konkursie, musisz posiadać konto w naszym serwisie. Jego założenie jest bardzo proste i zajmuje dosłownie minutę (o tym, jak to zrobić przeczytasz tutaj). Dzięki posiadaniu konta w Smakerze możesz bez problemu kontaktować się z innymi miłośnikami gotowania, komentować ich przepisy oraz kolekcjonować je w książkach kucharskich. Dodając przepisy staniesz się członkiem wielomilionowej społeczności, a Twoje dzieła będa mogli podziwiać nie tylko użytkownicy Smakera, ale również czytelnicy strony głównej Interia.pl. Będziesz mógł także zarabiać na swoich przepisach za pomocą naszego programu (więcej o zarabianiu w Smakerze przeczytasz tutaj).

Jak wziąć udział w konkursie urodzinowym Smakera?

Konkurs trwa od 30 października 2017 do 31 sierpnia 2018. Jest on podzielony na 10 miesięcznych edycji. Nasze jury, co miesiąc będzie nagradzać najciekawsze i najbardziej interesujące przepisy. Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy dodać przepis do Smakera oraz zaznaczyć w formularzu odpowiednie okienko, zgłaszające wpis do zabawy.

Co miesiąc nagradzamy 10 osób. Laureat pierwszego miejsca otrzyma 1000zł. Kolejni zwycięzcy zostaną nagrodzeni zestawami nagród od marki Ambition. Każdy miesiąc to nowa szansa na nagrody!

Nagrody w V edycji Konkursu Urodzinowego

Piąta edycja Wielkiego Konkursu Urodzinowego trwa od 1 marca 2018 do 31 marca 2018r. Nagrodami w tej edycji są:

1 miejsce: 1000zł

 

Miejsca 2 - 4: Komplet obiadowy Grace 18 elementowy oraz garnek Magnat

 

Miejsca 5 - 7: Komplet obiadowy Grace 18 elementowy

Miejsca 8 - 10: Patelnia Taurus

Szczegółowy regulamin konkursu znajdziecie tutaj.

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Jajka w białej kiełbasie

Jajka w białej kiełbasie po szkocku to świetna propozycja na elegancką przyst...

Odsłon: 964

30 min
1
15 min
7
15 min
4
Dania główne ryż po kurdyjsku

szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...

Odsłon: 1546

15 min
12

Polecane artykuły

Informacje Jak długo parzyć kiełbasę wędzoną? Nie popełniaj tych błędów po wędzeniu

Wędzenie kiełbasy to proces, który łączy tradycję z kulinarnym rzemiosłem. Aby osiągnąć wyjątkowy smak i teksturę, niezwykle istotne jest odpowiedn...

0
Informacje Wielkanoc z łososiem Suempol – sekret niezapomnianych Świąt!

Wielkanoc to wyjątkowy czas, kiedy przygotowujemy się do spotkań rodzinnych pełnych radości, tradycji i pysznych potraw. To również doskonała okazj...

3
Informacje Polskie ciasto okazało się bezkonkurencyjne. Zwyciężyło w prestiżowym rankingu

Popularny serwis Taste Atlas przygotował ranking 10 najlepszych deserów serowych. Polskie ciasto okazało się bezkonkurencyjne, pokonując równie pop...

11
Informacje Nie przegap kwitnienia. Zabierz i zrób najlepszy syrop na zapalenie oskrzeli, chore gardło i krtań

Podbiał pospolity to bardzo popularna i niewymagająca roślina. Porasta łąki, skarpy, przydrożne rowy i miedze. Właściwości zdrowotne podbiału znane...

4