Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co podać na pożywne, weekendowe śniadanie? Niech na waszym stole zagości ta prosta pasta kanapkowa z awokado. Jej zrobienie zajmuje dosłownie kilka minut, a efekt zachwyca.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Awokado dokładnie umyj i obierz. Włóż do miski razem z twarogiem. Wymieszaj na pastę widelcem. Odstaw.
Suszone pomidory drobno posiekaj. Dorzuć do miski z twarogiem i awokado. Ogórka umyj i drobno posiekaj. Dodaj do reszty.
Dorzuć do pasty sól i pieprz oraz sok z cytryny. Wymieszaj i próbuj. W razie potrzeby dopraw.
Podawaj z odrobiną szczypiorku. Pasta doskonale smakuje na kanapce z chleba na zakwasie. Pychotka!