Boże Narodzenie na słodko

Oddajemy w wasze ręce pierwszy numer bezpłatnego Magazynu Smaker. Tematem tego wydania jest jesień. Zapraszamy do lektury!

Kliknij poniżej, aby zobaczyć bezpłatny magazyn

Kliknij, aby przeczytać darmowy magazyn

Nasz Magazyn stworzyliśmy dla was i z myślą o was, dlatego poza masą smakowitych przepisów i porad, znajdziecie w nim również ciekawe artykuły związane z szeroko rozumianym, kulinarnym lifestylem. W końcu miłość do dobrego jedzenia niejedno ma imię i to będziemy starali się wam pokazać na łamach naszego Magazynu.

W tym numerze nasze myśli krążą dookoła wyjątkowych, jesiennych przetworów oraz ciekawych sposobów na wykorzystanie najsmaczniejszych, sezonowych produktów. Jednak to nie wszystko! Sprawdzamy jak smakuje Tajlandia i nieco bliższe nam Podhale. Polecamy książki, muzykę oraz filmy z kulinariami w tle. Opowiadamy o wyjątkowych kucharzach oraz podpowiadamy, jak zachęcić najmłodszych do wspólnego gotowania.

Co jeszcze? Cóż, o tym musicie przekonać się sami.

Jesteśmy niezwykle ciekawi, jak podoba wam się nasz Magazyn. Na wasze opinie i sugestie czekamy pod naszym redakcyjnym mailem. Czegoś jest za dużo, czegoś za mało, a może czegoś Wam brakuje? Koniecznie nam o tym napiszcie.

Tymczasem zapraszamy Was do lektury tego oraz kolejnych numerów.

Sylwia Cisowska/ Smaker.pl

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Pychotka bożonarodzeniowa

Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...

Odsłon: 12641

>60 min
15
Ciasta Domek z piernika

Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...

Odsłon: 1433

>60 min
19
Przekąski Zapiekane ziemniaczki

Tak przygotowane ziemniaki mogą być do drugiego dania lub jako przekąska.

Odsłon: 1916

30 min
7
Przekąski Śledź po kaszubsku

Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...

Odsłon: 5776

30 min
4