Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
królik w takim wydaniu może smakować nawet tym, którzy twierdzą, że nie lubią tego mięsa
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 202
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 101
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27832
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 202
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 101
Szarlotka to bezsprzecznie królowa jesiennych deserów. Ale czy można się nią...
Odsłon: 27832
Składniki
1. mięso umyć, doprawić solą, sosem sojowym, tymiankiem i rozmarynem, 2. warzywa (oprócz ziemniaków) pokroić w plastry, w misce ułożyć doprawione mięso, obłożyć warzywami, odstawić na noc do lodówki, 3. mięso obsmażyć na rumiano, przełożyć do garnka, podlać wodą, dusić na małym ogniu, warzywa wraz z ziemniakami, także lekko podsmażyć, po 30 min także dodać do mięsa, dusić do miękkości, w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem, podawać z surówką, smacznego