Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto gromadzić różne warzywa na zimę, bo przecież teraz są w miarę tanie a w zimie się przydadzą .
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 501
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 501
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 951
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 235
Składniki
Wykonanie: Buraczki obgotować, obrać, pokroić i włożyć do wyparzonych słoików. Zagotować zalewę z przyprawami, zalać buraczki w słoikach, szczelnie zakręcić i pasteryzować około 20 minut.