Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe pieczywo jest najlepsze, także nie żałuję zakupu wypiekacza,okazuje się być pomocnym i wypieka pyszny chlebek. Dziś chlebek pszenny z dodatkiem maki pełnoziarnistej na kefirze
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 92
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1744
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 38
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1589
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 92
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1744
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 38
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1589
Składniki
Najpierw wlewamy mokre składniki do formy z wypiekacza a następnie make pszenna, moje pełnoziarnista, wsypujemy drożdże, sól i pestki ustawiamy program wypiekacza na duży bochenek z chrupiąca skórka 3h tryb. Po upieczeniu wyciągnąć, odczekać aż przestygnie i gotowy smakuje naprawdę super. Ser i masełko do kompletu.