Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane, które przygotujecie w zaledwie kwadrans. Wystarczy wrzucić wszystkie składniki do miski, wymieszać i uformować małe placuszki. Po 15 minutach spędzonych w piekarniku ciasteczka będę gotowe. Sprawdzą się jako słodka przekąska dla dzieci i dorosłych. Gwarantujemy, że powrócicie do tego przepisu nie raz!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1194
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 622
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8260
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1194
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10014
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4587
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 622
Składniki
Do miski wsypujemy płatki owsiane, mąkę, sodę, erytrytol. Dodajemy miękkie masło i wbijamy jajka. Wszystko razem mieszamy do połączenia.
Dużą blachę wyścielamy papierem do pieczenia. Przy użyciu dwóch łyżek formujemy ciasteczka. Układamy je na blaszce z zachowaniem 2-3 cm odstępów.
Ciasteczka owsiane pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopi przez około 15-20 minut.