Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duszone pieczarki z mieszanką ziół włoskich to moje ostatnie odkrycie. Bardzo proste i szybkie w przygotowaniu, a jakie smaczne. Są dobrym dodatkiem do obiadu czy mięsa z grila.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 512
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 961
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 245
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 512
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 961
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 245
Składniki
Pieczarki myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. W garnku roztapiamy masło, dodajemy pieczarki w całości, przyprawy (wszystkie oprócz soli i pieprzu).
Następnie dusimy je pod przykryciem ok 15 minut, aż zmiękną. Doprawiamy solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Gotowe! Smacznego.