Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron muszle faszerowany twarożkiem ze szczypiorem i rzodkiewką, podajemy jako zimną przystawkę.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 610
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 820
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 347
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 610
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 820
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 347
Składniki
Twarożek: Biały ser rozdrabniamy widelcem, dodajemy drobno pokrojony szczypior i rzodkiewki. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy pieprzem i solą do smaku, dodajemy jogurt i ponownie mieszamy.
Faszerowane muszle: Muszle gotujemy według instrukcji która jest na opakowaniu, ja gotowałam 12 minut. Ugotowane muszle studzimy i faszerujemy zrobionym twarożkiem. Tak zrobione muszle podajemy jako zimną przystawkę. Smacznego !!!