Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny w smaku i bardzo zdrowy..Sprawdzi się do wielu dań.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Cebule pokroić w paski.Zeszklić na oleju dodać zgnieciony czosnek dosłownie po chwili dodać szpinak.Kiedy odparuje woda doprawić solą i pieprzem dość porządnie.Szpinak tego potrzebuje aby nie był mdły.Do miski rozdrobnić ser dodać do niego szpinak i dobrze wymieszać.SMACZNEGO!!!!